Calorii Slăbuţe Cursuri profesionale de pictura
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Concurs Slăbuţe!Slabute TV

Slabute Voucher

Promo, Stiri


Slabute Voucher, articol scris de catre admin

Dupa cum v-am anuntat, in curand, vom lansa inca o sectiune marca Slabute® sub denumirea Slabute Voucher™, locul in care furnizorii se vor prezenta cu oferte promotionale cu reduceri de pana la 90%.

Pentru noua sectiune am ales sloganul Descoperă cumpărăturile cu stil™, un slogan care sa reprezinte comunitatea, sa reprezinte membrii comunitatii si sa reprezinte furnizorii care se vor prezenta pe Slabute Voucher™.

Ne dorim ca toti sa se bucure cu stil de serviciile si produsele prezentate de catre furnizori asa cum toti s-au bucurat cu stil de tot ce reprezinta Slabute® pana acum.

Suntem bucurosi de faptul ca mai multi furnizori sunt interesati sa se prezinte pe noul Slabute Voucher™ si de faptul ca acesti furnizori respecta, apreciaza si impartasesc valorile promovate de catre Slabute®.

Interesul mare pentru Slabute Voucher™ din partea membrilor care s-au abonat la notificarile  Slabute Voucher™, ne indica faptul ca aceasta sectiune este necesara in comunitate, va fi utila si se va bucura de succesul pe care-l asteptam.

Slabute Voucher™ este foarte aproape de lansare. In curand vom anunta si data exacta de deschidere. In acest moment, ne aflam in procesul de selectie a ofertelor celor mai interesante pentru membrii comunitatii, care sa fie prezentate in prima afisare.

Impreuna vom descoperi cumparaturile cu stil.

splash slabute voucher Slabute Voucher

Mai cititi si...

Scrie o părere

Dacă vrei să discuţi mai multe despre stilul de viaţă sănătos şi alimentatia corectă, intră pe forum!

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele articole
Ultimele comentarii
Ultimele subiecte în forum
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare:
Promo, Stiri (123 / 421)


Pilatesul este un program de exercitii orientate spre imbunatatirea flexibilitatii si rezistentii intregului organism. Exercitiile de pilates se axeaza in mare parte pe zona abdominala. Bineinteles, un program de exercitii pilates trebuie sustinut, ca oricare ...