Ardei umpluti cu pui si castraveti murati
19 Ianuarie, 2010 Aperitive |
Ingrediente:
- 4 ardei grasi de diverse culori sau 4 gogosari
- 5 linguri de maioneza sau sos de iaurt
- 3-4 castraveti in otet
- 200 gr piept de pui
- 1 mar
- 1 legatura de marar proaspat
- 1 rosie
- sare
- piper
Mod de preparare:
Pieptul de pui se fierbe in apa cu sare.
Castravetii se scurg de otet si se taie in cubulete.
Pieptul se scurge si se lasa la racit, iar odata racit se taie in cubulete.
Marul se curata de coaja si se da pe razatoare.
Pieptul de pui, castravetii, marul, verdeata se amesteca cu maioneza sau sosul de iaurt.
Ardeiilor grasi sau gogosarilor li se taie un capacel, iar apoi sunt umpluti cu amestecul astfel obtinut.
Se da la rece si se taie in felii inainte de a fi servit, se orneaza cu rosia taiata cubulete.
Pofta Buna!
Informatii nutritionale per portie:
- 230.75 kcal
- 8.2 gr grasimi
- 99.85 mg colesterol
- 18.9 gr carbohidrati
- 2.9 gr fibre
- 665.775 mg sare
- 3.875 gr zahar
Mai cititi si...
- Salata de Craciun cu pui
Ingrediente pentru 10 portii: piept de pui – 1 kg salata – 2 capatani ceapa verde – 1 legatura ridiche – 4 bucati medii ardei gras verde – 3 bucati ceapa – 3-4 bucati medii unt – 15-20 gr rodie – 1/2 bucata - Salata de Craciun “Glob brad”
Ingrediente pentru 10 portii: ton in suc propriu – 1 conserva (200 gr) oua fierte – 3 bucati ceapa – 1 bucata mar – 1 bucata cascaval (cheag tare) – 100 gr rodie – 1/2 bucata sare, piper negru – dupa gust maioneza - Aspic dietetic, reteta pentru Craciun sau Revelion
Ingrediente pentru 16 portii: file de pui/piept de pui – 3 bucati bulion de pui cascaval slab/mozzarella – 300 gr broccoli – 500 gr champignon marinati – 300 gr verdeata – multa capere rosii – pentru decor gelatina sare – dupa gust Mod de preparare: Pieptul de - Salata bulgareasca
Ingrediente: salata verde branza sau mozzarella oua fierte tari sunca de Praga rosii castraveti ardei galben ceapa verde masline negre sos vinaigrette sare piper Mod de preparare: Sunca de Praga se taie in fasii subtiri, branza sau mozzarella in cubulete si se pun intr-un castron mai maricel. Se taie ouale - Prajitura cu capsuni si crema de iaurt
Ingrediente (pentru 20 bucati): Blat 3 oua 180 gr faina integrala 3 linguri zahar brut 1 pachetel praf de copt 4 linguri de lapte 50 gr unt Crema 300 ml lapte 1,5% grasime 30 gr amidon 2 galbenusuri 30 gr gelatina 400 gr iaurt 130 gr zahar brut 500 gr