Calorii Slăbuţe Cursuri profesionale de pictura
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Concurs Slăbuţe!Slabute TV

“Cartofi prajiti / copti”, Montignac faza I

Ingrediente pentru 3-4 persoane:

  • 125 gr faina de naut
  • 1 lingurita ulei de masline
  • 500 ml apa
  • sare

Mod de preparare:

  1. Apa se pune la fiert cu sarea si uleiul
  2. Cand apa incepe sa fiarba, se pune faina de naut si se amesteca energic pentru a nu se forma cocoloase. Daca se vor forma, folositi un mixer pentru a le sparge.
  3. Intr-o tavita, se pune folie de plastic, peste care se toarna aceasta mamaliga si se lasa la racit.
  4. Dupa ce s-a racit, se vor taia bucati, se pot prepara in 2 moduri: prajiti in ulei de masline sau copti.

Eu am incercat ambele variante, mie mi-au placut mai mult prajiti, dar nici copti nu au iesit rau.

Compozitia se poate condimenta cu ce vreti voi.
In imaginea 2 sunt prajiti in ulei, iar in imaginea 3 copti.

Mai cititi si...

  • Paine Montignac
    Ingrediente: 410 gr faina integrala 1 plic drojdie uscata 300 ml apa calda 1 lingurita sare Mod de preparare: Drojdia se pune in apa calduta si se amesteca. Se lasa cam 15 minute. Apoi se adauga faina si sarea, si se amesteca
  • Taboule aux Quinoa
    Ingrediente salata: 77 gr quinoa 1 legatura patrunjel 1 castravete 1 rosie mare sau 2 medii 1 legatura ceapa verde Ingrediente sos: 1/4 suc de lamaie (3-4 linguri) 1/4 ulei de masline (3 linguri ) 1/4 lingurita piper 1/2 lingurita sare Mod de preparare: Quinoa se spala
  • Chiftelute din soia, Montignac
    Chiftelute din soia, a la Monti Ingrediente: 100 gr soia granule 4 catei de usturoi – 15 gr 1 ceapa – 75 gr patrunjel – 9 gr 2 linguri ulei masline – 15 gr 2 linguri faina de naut – 17 gr sare,
  • Clatite umplute cu pui si ciuperci si sos bechamel, Montignac faza I
    Ingrediente clatite: Faceti clatite din faina de naut, asa cum am aratat la socca (click). Ingrediente umplutura: 1 ceapa 400 gr ciuperci piept de pui tocat pasta de rosii fara adaosuri sare piper usturoi oregano apa Ingrediente sos bechamel: 1 lingura plina faina de naut 2 linguri ulei de
  • Pizza Montignac
    O pizza 100 % Monti si o nebunie de arome. Nu vreti sa stiti cata din asta mananc eu odata. slabuta Adynna, autoarea acestei retete Ingrediente pentru 8 portii: Aluat (blat) pizza: Cascaval, 300g Ou de gaina, 480g Faina de naut,

3 păreri despre ““Cartofi prajiti / copti”, Montignac faza I”

  1. 3
    Laura

    cam cate calorii are?

  2. 2
    Eliza

    Evident ca are ceva.Faina normala,alaba este de evitat in aceasta dieta,cred ca poti folosi faina neagra sau integrala,dar cel mai bun sfat e sa respecti reteta.Oricum faina alba ar trebui eliminata pt totdeauna,fie ca esti la dieta sau nu

  3. 1
    mirela

    Are ceva daca se foloseste faina normala ?:-?

Scrie o părere

Dacă vrei să discuţi mai multe despre stilul de viaţă sănătos şi alimentatia corectă, intră pe forum!

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele articole
Ultimele comentarii
  • De ce vrei sa slabesti?
    Baffitza: Buna! am 23 de ani si un baietel de1,6ani...Inka din timpul sarcinii ...
  • Ceai verde
    ana aioanei: E foarte bun ceaiul verde,si eu il beau neindulcit.dar pe langa ceai ...
  • Uleiul de migdale dulci
    ana aioanei: Minunat!!!Ma bucur foarte mult de aceste informatii,eu chiar am probleme cu parul.Ami ...
  • Nutritie - Oua
    ana aioanei: foarte bun articolul si util.am mai invatat ceva.pana acuma am evitat ouale,consumam ...
  • Eşti predispusă la Obezitate?
    oana: am 13 ani 1,54 inaltime si 62kg..dar nu stiu cum sa le ...
Ultimele subiecte în forum
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare:
Aperitive, Retete Montignac faza I (23 / 66)


Omleta "Slabuta" Ingrediente pentru 2 portii: oua proaspete, 255g (5 bucati) ulei de masline, 12ml sare de/pentru masa, dupa gust sunca Praga, 107g telemea de vaca light 10,5% grasime, 80g cimbru, uscat, dupa gust Mod ...