Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Concurs Slăbuţe!Slabute TV

Ghebe marinate cu oua fierte si sos pesto alla genovese con basilico

Aperitive, Promo, Retete lacto vegetariene


Marina Capaţîna (Slăbuţa), Iniţiatorul mişcării pentru stilul de viaţă sănătos din România, Iniţiatorul Primei Petiţii Naţionale Pentru Dreptul la o Viaţă Sănătoasă, Artist Vizual, Co-Fondator Slabute.ro

Ghebe marinate cu oua fierte si sos pesto alla genovese con basilico, articol scris de catre Slăbuţa

Ingrediente pentru 2 portii:

    Ghebe marinate cu sos pesto si oua fierte

    Ghebe marinate cu sos pesto si oua fierte

  • un borcan de ghebe marinate (lichid scurs)
  • 4 oua fierte
  • 2 linguri sos pesto alla genovese

Mod de preparare:

  • Ghebele se taie feliute.
  • Se amesteca foarte bine cu sos pesto.
  • La aceasta compozitie se adauga 2 oua fierte maruntite. Iarasi se amesteca.
  • Amestecul se pune in doua farfurii, iar deasupra se pun sferturile de oua fierte.
  • Optiune: se poate mixa acest amestec cu ajutorul unui blender si folosi ca pasta pentru a consuma in combinatie cu paine neagra.

Pofta buna!

Mai cititi si...

  • Salata de Craciun “Glob brad”
    Ingrediente pentru 10 portii: ton in suc propriu – 1 conserva (200 gr) oua fierte – 3 bucati ceapa – 1 bucata mar – 1 bucata cascaval (cheag tare) – 100 gr rodie – 1/2 bucata sare, piper negru – dupa gust maioneza
  • Crema de ciocolata cu cafea, Montignac faza I
    Ingrediente: 300 ml lapte 20 gr fructoza 3 linguri cafea instant decofeinizata 4 foi de gelatina dr. oetker 400 ciocolata neagra (eu am pus 200 gr 70% cacao si 200 gr 90% cacao, gustul este foarte puternic) 200 ml frisca (am
  • Desert colorat de vara cu branza quarc, visine si ciocolata neagra
    Ingrediente pentru 4 portii: 400 gr visine (se poate si visine in suc propriu, 1 borcan) foto: livejournal.com 75 gr ciocolata neagra 150 gr biscuiti digestivi cu cacao 3-4 linguri zahar brut 500 gr branza quarc 7 linguri lapte Mod de preparare: Ciocolata neagra
  • Panna cotta cu sos de capsuni/fructe de padure
    Ingrediente: frisca – 1 pahar lapte – 1 pahar zahar brut/sirop de agave – 75 gr extract natural de vanilie – 1 lingurita gelatina, intarire rapida – 8 gr coaja de lamaie – 1 bucata capsuni/fructe de padure – 300 gr Mod de
  • Supa crema de dovleac
    Ingrediente: 700 gr dovleac 1 ceapa 100 ml frisca 20% sare, piper, dupa gust 1 lingurita suc de lamaie (optional) sos de soia, dupa gust varf de cutit pudra/praf boia de ardei dulce cascaval cheag tare, dupa gust Mod de preparare: Dovleacul se portioneaza si

Scrie o părere

Dacă vrei să discuţi mai multe despre stilul de viaţă sănătos şi alimentatia corectă, intră pe forum!

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele articole
Ultimele comentarii
Ultimele subiecte în forum
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare:
Aperitive, Promo, Retete lacto vegetariene (5 / 449)


Avocado este un fruct, nu o leguma. O denumire mai putin cunoscuta a acestui fruct este "para aligatorului", numele vine de la aspectul si textura coajei si forma asemanatoarea cu para. Un arbore de avocado ...