Dragi slabute si slabuti, draga Slabuta, dragi Slabute Senior, Slabute Model si Slabute cu Experienta, dragi parteneri. Va multumim tuturor pentru ajutorul adus pentru a crea Slabute si va dorim tuturor sarbatori cat mai frumoase, pline de bucurie, fericire si caldura sufleteasca alaturi de cei dragi. Va dorim tuturor ca efortul si contributia voastra sa ...Citeste »
Despre craciun
La imbunatatirile de design (anuntate pe 6 noiembrie 2011) pentru sectiunea Slabute Felicitari, se adauga si aparitia unei noi categorii de felicitari (pe 8 decembrie 2011) – creative, originale, desenate, animate si muzicale.
Felicitarile din aceasta colectie sunt create special pentru a marca venirea Sarbatorilor de Craciun pe Slabute.ro si a aduce un moment de bucurie ...Citeste »
Chec de fructe uscate, fara gluten
7 Decembrie, 2011Deserturi, Dulciuri, Retete Craciun 7 ComentariiIngrediente pentru un chec mare:
3/4 cana faina de migdale
3 oua
3/4 cana zahar de trestie
1/4 lingurita praf de copt
1/2 lingurita sare
extract de vanilie naturala
1/2 cana caise uscate
1/2 cana prune uscate fara samburi
3/4 cana curmale fara samburi
1/4 cana merisoare uscate
1/2 cana smochine
3 cani de jumatati de nuci
Mod de preparare:
Cuptorul se incalzeste pana la 150C.
Faina de migdale se ...Citeste »
O, brad frumos si dietetic, fara gluten!
6 Decembrie, 2011Deserturi, Dulciuri, Promo, Retete Craciun 4 ComentariiIngrediente pentru 1 brad:
1 pahar faina de migdale
putina sare
1/2 lingurita praf de copt
50 gr unt moale
50 gr sirop de agave
1 1/2 linguri miere, incalzita putin de tot
1 galbenus
cate 1/4 lingurita de: ghimbir, scortisoara, cardamon, nucsoara si anason stelat
150-200 gr ciocolata alba fara zahar
Mod de preparare:
Din faina de migdale, sare, praf de copt, unt, sirop de ...Citeste »
Ingrediente:
500 gr file de curcan (sau pui)
150 gr mozzarella
50 gr rosii uscate
5 oua
1 lingurita de ierburi aromatice (busuioc, oregano, cimbru)
2 catei de usturoi
2 linguri lapte
1/2 lingurita piper roz macinat
oregano proaspat
Mod de preparare:
File-ul de curcan se toaca pana cand se obtine o compozitie foarte fina.
Se adauga laptele, ouale, sarea, piperul si ierburile, se piseaza usturoiul si ...Citeste »