12 Iunie, 2012Aperitive, Promo
Ingrediente pentru 13-15 bucati:
200 gr quinoa nepreparat
2-3 oua
1 ceapa
100 gr parmezan
4 catei de usturoi
ceapa verde
100 gr fulgi de ovaz macinati
1/2 lingurita sare, piper dupa gust
Mod de preparare:
Quinoa se prepara conform indicatiilor de pe punga sau se respecta proportia de 1:1.5 (apa), se pune pe foc si se fierbe la foc mic ~12-15 minute. Se sareaza ...Citeste »
Ingrediente pentru 10 portii:
3 pahare iaurt natural semidegresat
2 pahare capsuni congelate/proaspete
1 banana foarte coapta, marime medie
2 lingurite extract natural de vanilie
2 linguri miere sau sirop de agave
Mod de preparare:
Capsunile se mixeaza cu ajutorul unui blender.
Banana se taie rondele, se adauga la capsuni si se mai mixeaza inca o data.
In acelasi vas, se adauga iaurtul, extractul ...Citeste »
Ingrediente:
1 kg cartofi noi
3-4 linguri susan
1 capatana usturoi verde
sare
ulei de masline
patrunjel
300 ml smantana slaba
2 linguri hrean
Mod de preparare:
Cartofii se spala foarte bine, se sterg cu un prosop de bucatarie si se taie in doua jumatati.
Intr-un vas termorezistent se toarna ulei de masline, se rastoarna cartofii si se amesteca bine. Se sareaza.
Fiecare jumatate de cartof se ...Citeste »
Ingrediente:
pulpa de porc dezosata si degresata, 1045g
ciuperci, 575g
ceapa rosie, 170g
morcov, 145g
telina, 60g
ardei gras rosu, 108g
usturoi, 50g
vin rosu sec, 50ml
sare, piper, busuioc, cimbru si oregano
Mod de preparare:
Se curata legumele. Ceapa se taie fasii, ciupercile se pastreaza intregi, morcovul si telina se taie julienne, iar usturoiul feliute.
Carnea se taie si ea fasii si se condimenteaza cu sare, ...Citeste »
Ingrediente:
500 gr pipote de pui
1/4 pahar sos de soia, putin sarat, de calitate
1 legatura ceapa verde
2 ardei grasi verzi
1/4 pahar susan
1 lingura suc de limette (lamai verzi), optional
1 lingura ulei de in
1-2 picaturi sos tabasco
1 pastaie chili verde
Mod de preparare:
Pipotele se curata, se spala si se fierb pana cand sunt gata (~ 1 ora si ...Citeste »