Ingrediente:
3 rosii
sare si piper negru macinat
3 fire de cimbru
1 fir de rozmarin
1 catel de usturoi, pisat
25 gr parmezan ras
Mod de preparare:
Cuptorul se preincalzeste pana la 200 C.
Frunzulitele de cimbru si rozmarin se toaca marunt.
Rosiile se taie in doua jumatati, se pun pe tava tapetata cu hartie de copt, se sareaza, pipereaza dupa gust.
Deasupra se presara ...Citeste »
Ingrediente:
2 pere (cate vreti voi, eu de data aceasta le-am lasat intregi, data viitoare nu le mai las intregi)
350 ml apa
3 linguri fructoza
70 gr ciocolata 85% cacao
Mod de preparare:
Perele le-am curatat de coaja si le-am dat in clocot in apa cu fructoza care fierbea.
Am lasat sa dea 2-3 clocote, apoi le-am scos pe rand si ...Citeste »
Ingrediente:
300 ml lapte
20 gr fructoza
3 linguri cafea instant decofeinizata
4 foi de gelatina dr. oetker
400 ciocolata neagra (eu am pus 200 gr 70% cacao si 200 gr 90% cacao, gustul este foarte puternic)
200 ml frisca (am mai batut 200 ml frisca in plus pentru decor)
Mod de preparare:
Gelatina se pune la inmuiat in apa.
Laptele, fructoza, cafeaua se ...Citeste »
O reteta ideala, hranitoare si sanatoasa pentru micul dejun.
Ingrediente pentru 2 portii:
4 oua
100 gr branza de vaci
3 rosii
frunzulite de oregano (se poate busuioc, cimbru sau patrunjel)
2 catei de usturoi
sare, piper proaspat macinat, dupa gust
ulei de masline
Mod de preparare:
Rosiile se acopera cu apa fierbinte pentru ~30 secunde, apoi se clatesc cu apa foarte rece si ...Citeste »
Ingrediente clatite:
Faceti clatite din faina de naut, asa cum am aratat la socca (click).
Ingrediente umplutura:
1 ceapa
400 gr ciuperci
piept de pui tocat
pasta de rosii fara adaosuri
sare
piper
usturoi
oregano
apa
Ingrediente sos bechamel:
1 lingura plina faina de naut
2 linguri ulei de masline
sare
apa
Mod de preparare sos bechamel:
Am pus uleiul si faina sa se prajeasca un pic (nu este necesar, eu asa am ...Citeste »