Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Concurs Slăbuţe!Slabute TV

Despre rulada

Rulada de porc cu ciuperci

Aperitive, Mancaruri cu carne, Promo, Retete Craciun, Retete Pasti Comentarii
Rulada de porc cu ciuperci

Ingrediente:

file de porc/pulpa de porc – 1.015 gr
ciuperci champignon – 8-10 bucati
ardei dulce uscat – 2 linguri
usturoi – 5 catei
paprika
sare, piper negru – dupa gust

Mod de preparare:

Carnea de porc se taie cubulete, care se sareaza si pipereaza dupa gust.
Se da putin prin blender (trebuie sa fie putin sfaramata).
Se amesteca cu usturoiul pisat, ardeiul uscat si ...Citeste »

Rulada de curcan cu fructe uscate

Fripturi, Mancaruri cu carne, Promo, Retete Craciun Comentarii
Rulada de curcan cu fructe uscate

Ingrediente pentru 8 portii:

suc de lamaie – de la 1 bucata
sare, piper negru – dupa gust
caise uscate – 78 gr
stafide aurii mari – 30 gr
nuca – 22 gr
mustar boabe – 2 linguri
miere de salcam – 1 lingura
file de curcan/piept de curcan – 945 gr

Mod de preparare:

Fileurile de curcan se taie fasii late, se bat putin ...Citeste »

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele articole
Ultimele comentarii
Ultimele subiecte în forum
  • Jurnal 3
    alina_neamt, 06 iun 2021 02:11:06
    Salutare tuturor! Regret că jurnalul anterior s-a arhivat... Multitudinea de activități zilnice ...
  • Funcționalitate tickere
    Narawen, 17 mai 2021 08:43:21
    Bună ziua! Există posibilitatea refacerii funcționalității tickerelor a.î. acestea să afișeze datele ...
  • Jurnal nou- Un Pai Roz
    Un Pai Roz, 12 mai 2021 09:52:04
    Buna! Numele meu este Alexandra, am 33 de ani si m-am pierdut ...
  • Slăbire în 2021
    Narawen, 16 apr 2021 07:29:38
    Am decis să încep un nou jurnal care să conțină noile mele ...
  • Jurnal de 33+
    Q88, 07 apr 2021 13:38:44
    Bonjour, fete dragi. Se pare că mi-au arhivat și cel de-al doilea jurnal. ...
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: