Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Concurs Slăbuţe!Slabute TV

Crema de ciocolata cu cafea, Montignac faza I

Ingrediente:

  • crema ciocolata frisca Crema de ciocolata cu cafea, Montignac faza I300 ml lapte
  • 20 gr fructoza
  • 3 linguri cafea instant decofeinizata
  • 4 foi de gelatina dr. oetker
  • 400 ciocolata neagra (eu am pus 200 gr 70% cacao si 200 gr 90% cacao, gustul este foarte puternic)
  • 200 ml frisca (am mai batut 200 ml frisca in plus pentru decor)

Mod de preparare:

Gelatina se pune la inmuiat in apa.

Laptele, fructoza, cafeaua se pun la fiert, cand incepe sa clocoteasca adaugam ciocolata (vreau sa va spun ca pentru mine 400 gr de ciocolata a fost prea mult).

Cand gelatina s-a inmuiat se pune in crema si se amesteca bine.

Cand crema sa racit incepem sa batem frisca, frisca batuta se amesteca cu crema, aceasta crema se pune in pahare (eu am pus in pahar de 250 ml, dar nu le-am umplut am lasat cam doua degete distanta.

Se dau paharele la rece pentru 3 ore sau pana a doua zi (asa cum am facut eu).

Inainte de servire, bateti frisca, dupa care cu ajutorul unui sprint ornati frumos paharele, deasupra puteti pune ciocolata rasa sau graunte de cafea date prin ciocolata.

Pofta buna!

Mai cititi si...

  • Tort diplomat cu capsuni
    Ingrediente: 3 pachete de spuma de frisca Sly 450 ml lapte 600 gr capuni 3 pliculete gelatina 2 albusuri 3 linguri fructoza 4 kiwi un rand de piscoturi ( optional) Mod de preparare: Punem gelatina la inmuiat in 100 ml apa calduta. Intre timp, spalam capsunile
  • Panna cotta cu sos de capsuni/fructe de padure
    Ingrediente: frisca – 1 pahar lapte – 1 pahar zahar brut/sirop de agave – 75 gr extract natural de vanilie – 1 lingurita gelatina, intarire rapida – 8 gr coaja de lamaie – 1 bucata capsuni/fructe de padure – 300 gr Mod de
  • Prajitura cu capsuni si crema de iaurt
    Ingrediente (pentru 20 bucati): Blat 3 oua 180 gr faina integrala 3 linguri zahar brut 1 pachetel praf de copt 4 linguri de lapte 50 gr unt Crema 300 ml lapte 1,5% grasime 30 gr amidon 2 galbenusuri 30 gr gelatina 400 gr iaurt 130 gr zahar brut 500 gr
  • Cheesecake cu fructe
    Ingrediente: 150 gr biscuiti de ovaz, fara zahar 50 gr ciocolata amara 50 gr unt 450 gr crema de branza (cream cheese) 200 ml frisca 35% 4 linguri zahar brut suc din 1/2 de lamaie 1 lingurita coaja de lamaie rasa 1 lingurita gelatina
  • Tort cu fructe
    Ingrediente blat: ou de gaina – 100 gr (2 bucati) praf de copt, scazut in sodiu – 6 gr faina integrala de grau – 105 gr zahar brut – 13 gr lapte – 60 ml Ingrediente crema: crema de branza (cream cheese)

Scrie o părere

Dacă vrei să discuţi mai multe despre stilul de viaţă sănătos şi alimentatia corectă, intră pe forum!

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele articole
Ultimele comentarii
Ultimele subiecte în forum
  • Diary'18Axenya
    Axenya, Ieri 08:27:18
    Bine v-am regasit! Acesta va fi un alt jurnal, ptr ca cel vechi ...
  • De la capat, iar
    stefs, 30 apr 2018 08:28:09
    A venit iar vara, iar o iau de la capat. N-am mai ...
  • Jurnal Nr 5
    AnDrAdAxl, 19 apr 2018 20:10:32
    Buna din nou! Tot eu ;;) , alt jurnal :>..pentru ca cel ...
  • Just give me one week - jurnal Alexandra ❤️
    Un Pai Roz, 25 feb 2018 09:54:03
    Hey! Eu sunt Alexandra, nu știu dacă mai ma cunoaște cineva pe ...
  • Jurnal 2018 Michelina
    Michelina, 12 ian 2018 08:24:01
    De cand nu am mai intrat mi s-a inchis jurnalul vechi - ...
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare:
Deserturi, Dulciuri, Promo, Retete Montignac faza I, Retete Montignac faza II (64 / 438)


Ingrediente: 2 castraveti 50 gr feta putin sarata 1-2 linguri ulei masline (extra-virgin) 1 pumn germeni de grau incoltiti Mod de preparare: Castravetii se dau pe razatoare cu gauri mari. Se aseaza intr-o salatiera. Feta se ...