Peste cu praz, la cuptor
13 Ianuarie, 2010 Dieta Atkins |
Ingrediente:
- 4 pesti macrou congelati
- 3-4 fire praz
- 1-2 ardei
- 100 ml ulei
- 2 linguri bulion
- 1 lg marar
- busuioc
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se taie in rondele prazul si ardeiul, si se pun intr-o cratita cu putina apa la fiert.
Se adauga bulionul sau pasta de tomate, uleiul, piperul, sare, busuiocul si mararul tocat marunt.
Se curata pestele si se aseaza pe patul de legume format.
Se da la cuptor, la foc mic.
Mai cititi si...
- Cannelloni cu urda “Slabuta”
Cannellonni (din grau dur) cu urda Ingrediente pentru 11 portii: Cannelloni din faina din grau dur – 250g Urda – 250g Oua proaspete – 95g (2 bucati) Sare de/pentru masa – 6g (1 lingurita) Lapte pasteurizat 2,5% grasime – 100ml Apa plata - Dorada in vin, la cuptor
Ingrediente: 1 peste dorada 2 mere verzi 1 bucata mare de fenicul 1 limette 100 ml vin alb (chardonnay) putin piper roz sare de mare dupa gust ulei de masline Mod de preparare: Merele, feniculul si limette-ul se feliaza si se aseaza intr-o forma unsa - Lasagna cu spanac
Lasagna cu spanac (pentru 2 portii) Ingrediente: 500 gr spanac 1 ceapa 1 lingura ulei 1 catel usturoi sare, piper nucsoara rosii dintr-o conserva (850 ml) boia de ardei 1/2 lingurita oregano 1 lingura faina 250 gr branza de vaci 6 foi lasagna frunze de busioc Mod de preparare: Spanacul se - Ciorba de manzat
Ciorba taraneasca de manzat Ingrediente: Carne manzat (pulpa, spata) – 750 g Morcov – 150 g Patrunjel radacina – 75 g Pastarnac – 75 g Telina radacini – 100 g Ceapa uscata – 150 g Cartofi – 300 g Ardei gras verde – 150 - Miel cu rozmarin la cuptor
Miel cu rozmarin la cuptor (pentru 4 portii) Ingrediente: 800 gr pulpa carne de miel 5 fire de rozmarin proaspat tocat 4 fire de menta proaspata tocata 4 fire patrunjel verde tocat 5 catei de usturoi tocat ulei de masline 2 lamai taiate