Calorii Slăbuţe Cursuri profesionale de pictura
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Concurs Slăbuţe!Slabute TV

Pulpa de curcan cu legume, la cuptor

Ingrediente:

  • curcan Pulpa de curcan cu legume, la cuptorpulpa superioara de curcan fara os si piele, 860g
  • 1 conserva ciuperci intregi, 220g
  • 1 cutie rosii decojite, 150g
  • 1 ceapa rosie, 35g
  • 1 morcov, 130g
  • 1 ardei gras rosu, 195g
  • 4-5 catei de usturoi, 18g
  • vin alb sec, 100ml
  • ulei de masline extravirgin, 5ml
  • sare, piper, chimen

Mod de preparare:

  1. Pulpa de curcan se cresteaza cu un cutit si se aseaza intr-un vas termorezistent uns cu ulei de masline.
  2. Se presara cu sare, piper si chimen, iar in crestaturi se pune usturoiul taiat feliute.
  3. Ceapa se taie pestisori si se presara peste pulpe.
  4. Se adauga morcovul taiat rondele si ardeiul taiat fideluta.
  5. Deasupra se pun ciupercile intregi, rosiile decojite si taiate cubulete si vinul alb.
  6. Se acopera cu un capac si se baga la cuptor pentru aproximativ 1,5 ore dupa care se mai lasa inca 30 minute fara capac.

Bon appetit!

Mai cititi si...

  • Pulpa de porc cu legume trasa la tigaie
    Ingrediente: pulpa de porc dezosata si degresata, 1045g ciuperci, 575g ceapa rosie, 170g morcov, 145g telina, 60g ardei gras rosu, 108g usturoi, 50g vin rosu sec, 50ml sare, piper, busuioc, cimbru si oregano Mod de preparare: Se curata legumele. Ceapa se taie fasii, ciupercile se pastreaza
  • Salata de fasole, de post
    Salata de fasole, reteta de post Ingrediente pentru 4 portii: 250 gr fasole boabe (fiarta, cu morcovi, pastarnac si ceapa) 3 ridichi 1 ardei gras rosu 1 ceapa rosie, medie 1 legatura de patrunjel sare, piper, dupa gust 2-3 linguri de ulei de
  • Miel cu rozmarin la cuptor
    Miel cu rozmarin la cuptor (pentru 4 portii) Ingrediente: 800 gr pulpa carne de miel 5 fire de rozmarin proaspat tocat 4 fire de menta proaspata tocata 4 fire patrunjel verde tocat 5 catei de usturoi tocat ulei de masline 2 lamai taiate
  • Supa crema de rosii
    Ingrediente: telina – 85 gr ceapa rosie – 60 gr pastarnac – 42 gr ardei gras rosu – 180 gr rosii pasate – 500 gr rosii intregi decojite – 300 gr leustean – 10 gr apa – 1500 ml ulei masline – 15 ml sare vegeta
  • Supa crema de rosii, 0.7 puncte WW
    Supa crema light de rosii (0.7 puncte per 100 gr) Ingrediente: 1 conserva de rosii decojite 1 ceapa portivita 2 lingurite de ulei de masline piper chilly busuioc Mod de preparare: Ceapa se taie rondele si se caleste putin in ulei. Se adauga rosiile taiate

Scrie o părere

Dacă vrei să discuţi mai multe despre stilul de viaţă sănătos şi alimentatia corectă, intră pe forum!

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele articole
Ultimele comentarii
Ultimele subiecte în forum
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare:
Fripturi, Mancaruri cu carne, Promo (59 / 424)


Ingrediente: 300 ml lapte 20 gr fructoza 3 linguri cafea instant decofeinizata 4 foi de gelatina dr. oetker 400 ciocolata neagra (eu am pus 200 gr 70% cacao si 200 gr 90% cacao, gustul este ...