Pangasius cu sos de rosii, smantana si castraveciori
6 Noiembrie, 2009 Mancaruri cu peste |
Pangasius cu sos de rosii, smantana si castraveciori
Ingrediente:
- 2 bucati file de peste pangasius
- 1 ceapa mica
- 2 catei usturoi
- 2-3 rosii
- 2 linguri ulei masline
- 200 ml smantana
- 6-8 castravecior murati cornisoni
- 2 linguri mustar
- sare
- piper
Mod de preparare:
- Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se pun la calit in ulei.
- Cand ceapa devine translucida, se adauga rosiile decojite si maruntite.
- Vasul se acopera si se lasa la foc domol, 10-15 minute.
- Se adauga peste sos, bucatii de peste, sare si piper.
- In acest timp, castraveciorii se taie marunt, se amesteca bine cu smantana si mustarul.
- Sosul format se varsa peste peste si se mai lasa 5 minute.
Pentru informatii nutritionale studiati aici: Pangasius cu sos de rosii, smantana si castraveciori
Reteta recomandata de Adella
Mai cititi si...
- Ciulama de ciuperci
Ciulama de ciuperci Ingrediente (pentru 4 portii) 1 ceapa maricica (80 gr) 400 gr ciuperci champignon proaspete 200 g smantana slaba 1 lingura de faina (17 gr) 1 lingura ulei de masline sare, piper verdeata (marar) 2 catei de usturoi Mod de preparare: Ceapa se curata, - Paste cu scoici si sos de rosii
Paste cu scoici si sos de rosii Ingrediente: 1 ceapa taiata marunt 1 lingura margarina lichida dietetica suc de rosii sare si piper aproximativ 200 de grame scoici fara cochilie 300 grame de pasta 2 catei de usturoi presati Mod de preparare: Caleste usturoiul cu - Lasagna cu spanac
Lasagna cu spanac (pentru 2 portii) Ingrediente: 500 gr spanac 1 ceapa 1 lingura ulei 1 catel usturoi sare, piper nucsoara rosii dintr-o conserva (850 ml) boia de ardei 1/2 lingurita oregano 1 lingura faina 250 gr branza de vaci 6 foi lasagna frunze de busioc Mod de preparare: Spanacul se - Ratatouille cu sos de iaurt si usturoi
O mancare ideala pentru masa de pranz sau cina. Ingrediente pentru ratatouille: 4-5 rosii 2 ardei grasi 1 vanata 2 dovlecei 1 ceapa 2 catei de usturoi piper proaspat macinat sare cateva fire de cimbru sau alta verdeata ulei de masline Ingrediente pentru sos de iaurt si - Drob de miel dietetic
Drobul este o reteta traditionala romaneasca care nu trebuie sa lipseasca de pe masa noastra de Pasti. Drob de miel dietetic Ingrediente: maruntaiele de la miel (1 ficat, 2 rinichi, 1/2 plaman) 3 legaturi de ceapa 3 legaturi de