Calorii Slăbuţe Cursuri profesionale de pictura
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Concurs Slăbuţe!Slabute TV

Pangasius cu sos de rosii, smantana si castraveciori

Mancaruri cu peste


Marina Capaţîna (Slăbuţa), Iniţiatorul mişcării pentru stilul de viaţă sănătos din România, Iniţiatorul Primei Petiţii Naţionale Pentru Dreptul la o Viaţă Sănătoasă, Artist Vizual, Co-Fondator Slabute.ro

Pangasius cu sos de rosii, smantana si castraveciori, articol scris de catre Slăbuţa

Pangasius cu sos de rosii, smantana si castraveciori

100 6232 480x359 Pangasius cu sos de rosii, smantana si castravecioriIngrediente:

  • 2 bucati file de peste pangasius
  • 1 ceapa mica
  • 2 catei usturoi
  • 2-3 rosii
  • 2 linguri ulei masline
  • 200 ml smantana
  • 6-8 castravecior murati cornisoni
  • 2 linguri mustar
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

  1. Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se pun la calit in ulei.
  2. Cand ceapa devine translucida, se adauga rosiile decojite si maruntite.
  3. Vasul se acopera si se lasa la foc domol, 10-15 minute.
  4. Se adauga peste sos, bucatii de peste, sare si piper.
  5. In acest timp, castraveciorii se taie marunt, se amesteca bine cu smantana si mustarul.
  6. Sosul format se varsa peste peste si se mai lasa 5 minute.

Pentru informatii nutritionale studiati aici: Pangasius cu sos de rosii, smantana si castraveciori

Reteta recomandata de Adella

Mai cititi si...

  • Ciulama de ciuperci
    Ciulama de ciuperci Ingrediente (pentru 4 portii) 1 ceapa maricica (80 gr) 400 gr ciuperci champignon proaspete 200 g smantana slaba 1 lingura de faina (17 gr) 1 lingura ulei de masline sare, piper verdeata (marar) 2 catei de usturoi Mod de preparare: Ceapa se curata,
  • Paste cu scoici si sos de rosii
    Paste cu scoici si sos de rosii Ingrediente: 1 ceapa taiata marunt 1 lingura margarina lichida dietetica suc de rosii sare si piper aproximativ 200 de grame scoici fara cochilie 300 grame de pasta 2 catei de usturoi presati Mod de preparare: Caleste usturoiul cu
  • Lasagna cu spanac
    Lasagna cu spanac (pentru 2 portii) Ingrediente: 500 gr spanac 1 ceapa 1 lingura ulei 1 catel usturoi sare, piper nucsoara rosii dintr-o conserva (850 ml) boia de ardei 1/2 lingurita oregano 1 lingura faina 250 gr branza de vaci 6 foi lasagna frunze de busioc Mod de preparare: Spanacul se
  • Ratatouille cu sos de iaurt si usturoi
    O mancare ideala pentru masa de pranz sau cina. Ingrediente pentru ratatouille: 4-5 rosii 2 ardei grasi 1 vanata 2 dovlecei 1 ceapa 2 catei de usturoi piper proaspat macinat sare cateva fire de  cimbru sau alta verdeata ulei de masline Ingrediente pentru sos de iaurt si
  • Drob de miel dietetic
    Drobul este o reteta traditionala romaneasca care nu trebuie sa lipseasca de pe masa noastra de Pasti. Drob de miel dietetic Ingrediente: maruntaiele de la miel (1 ficat, 2 rinichi, 1/2 plaman) 3 legaturi de ceapa 3 legaturi de

Scrie o părere

Dacă vrei să discuţi mai multe despre stilul de viaţă sănătos şi alimentatia corectă, intră pe forum!

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele articole
Ultimele comentarii
Ultimele subiecte în forum
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare:
Mancaruri cu peste (18 / 19)


Omleta cu somon si dovlecel copt pe aburi Ingrediente: 6 oua 200g somon fumé 1 lingura marar tocat zeama de la o jumatate de lamaie sare piper 1 dovlecel Mod de preparare: Batem ouale bine. ...