Calorii Slăbuţe Cursuri profesionale de pictura
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Concurs Slăbuţe!Slabute TV

Eu pot, Eu vreau! Nu exista “nu pot”!

Motivatie, Promo


Eu pot, Eu vreau! Nu exista “nu pot”!, articol scris de catre ali_lumi

Tot observ mai multe fete spunand: “nu imi gasesc motivatia”, “nu pot sa ma dezlipesc de dulce”, “incep o dieta si a doua zi nu o mai urmez”, “nu pot, nu merge”…

NU! Refuz sa cred asa ceva. Intr-o astfel de situatie, expresia “Nu pot” nu exista!

ali lumi sport Eu pot, Eu vreau! Nu exista nu pot!Cum vine asta, vrei sa slabesti, dar nu poti?! Daca iti doresti atat de mult sa slabesti este timpul sa treci la fapte. Intr-adevar este greu, nu zice nimeni ca este usor, multe dintre noi am trecut pe acolo si stim cum este, sa “rupi” asa dintr-o data “un capitol alimentar din viata ta” nu este o “misiune” facila, dar trebuie sa te gandesti la sanatatea ta si la stilul tau de viata.

Apoi, care femeie nu vrea sa fie sexy?!

In clipa in care te-ai hotarat sa faci pasul cel mare, sa renunti la o viata nesanatoasa si sa treci la una “sanatoasa, dietetica, dar delicioasa” trebuie sa iti propui anumite teluri pe care sa le castigi una cate una, spre exemplu:

  • Astazi inlocuiesc painea normala cu cea integrala, sucurile acidulate cu cele facute in casa, naturale, apa plata , ceai verde (care ajuta la slabit). Si tot asa, pana cand usor-usor, corpul nu le va mai cere la fel de mult ca inainte, ba chiar deloc.
  • La capitolul dulce, credeti-ma sunt foarte multe retete delicioase dietetice facute in casa, pe gustul fiecaruia si sunt mult mai sanatoase pentru corpul nostru decat cele din comert.
  • Nu zice nimeni sa tii cea mai stricta dieta, iar dupa ce te infometezi sa o dai in bara cu prima prajitura mancata. Opteaza pentru un stil de viata sanatos, echilibrat, in care sa nu iti lipseasca nutrientii importanti, iar corpul sa iti fie principalul aliat in lupta cu kilogramele.
  • Ia-o usor, cu “pasi de bebelus”. Documenteaza-te, informeaza-te corect, intreaba slabutele daca nu intelegi ceva.
  • Cumparati o rochie/pantaloni/fusta/costum de baie, orice, ceva in care iti propui sa porti fara grija colaceilor, fara grija picioarelor prea groase… Sunt sigura ca te va motiva si mai mult.
  • La capitolul cel mai greu pentru unele dintre noi si anume sportul, poti incepe cu cele mai banale abdomene, 10 -15 repetari pe zi (eu asa am inceput) timp de o saptamana. Apoi schimba, internetul este plin de exercitii, cardio, pilates, tae-bo. Nu face din prima o ora, incepe cu 15 minute, 30 minute maxim; de 3 ori pe saptamana este suficient pentru inceput. Ai sa vezi ca atunci cand apar primele rezultate, vei fi si mai emotionata si mai MOTIVATA sa continui.

Daca eu am putut si voi puteti. :)

Mult noroc tuturor!

Mai cititi si...

3 păreri despre “Eu pot, Eu vreau! Nu exista “nu pot”!”

  1. 3
    Cr

    mie una imi e rusine sa alerg sa ma vada vecinii sau lumea nu stiu de ce :|

  2. 2
    cosmina

    ai perfecta dreptate dar in marea majoritate nu vrem sa recunoastem ca ne este PREA LENE pt a depune efortul sa ne schimbam obiceiurile alimentare si zace prea multa NESIMTIRE in noi.concluzia?nu ne pasa de noi .tinjim la cele slabe cu ffffffffffffffffffff multa invidie dar uitam cit efort au depus sa arate bine.zicem: GENETC, ne este mult mai usor sa moara si capra vecinului.imi pare rau sa recunosc dar ai dreptate SE POATE e lumea plina de exemple.bafta si voua! si sportul este o adevarata minune dar nul practcam tot din LENE CU SCUZELE:nu am timp .asa sa fie oare?hai fetele sa ne schimbam spre binele nostru noi trebuie sa ne dorim schimbarea nu altcineva!

  3. 1
    mari

    Foarte frumos ai scris… e motivant articolul tau! :*

Scrie o părere

Dacă vrei să discuţi mai multe despre stilul de viaţă sănătos şi alimentatia corectă, intră pe forum!

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele articole
Ultimele comentarii
Ultimele subiecte în forum
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare:
Motivatie, Promo (192 / 409)


Orice femeie isi doreste sa aiba un bust frumos conturat, cu sani fermi si tonifiati. Exercitiile prezentate in acest articol joaca un rol esential in antrenarea muschilor pectorali. Nu iti trebuie decat 10 minute zilnic ...