Salata bulgareasca
20 Octombrie, 2009 Dieta Atkins, Retete Montignac faza I, Retete South Beach faza I, Salate |
Ingrediente:
- salata verde
- branza sau mozzarella
- oua fierte tari
- sunca de Praga
- rosii
- castraveti
- ardei galben
- ceapa verde
- masline negre
- sos vinaigrette
- sare
- piper
Mod de preparare:
Sunca de Praga se taie in fasii subtiri, branza sau mozzarella in cubulete si se pun intr-un castron mai maricel.
Se taie ouale felii subtiri si se pun in castron, peste sunca si mozzarella.
Se taie rosiile si castravetii in felii.
Se taie ardeiul galben in rondele.
Se scot samburii maslinelor si se feliaza.
Se taie salata verde cat mai marunt.
Se taie ceapa in rondele.
Se pun toate legumele, taiate, in castron peste branza, sunca si oua.
Se adauga sare, piper si sos vinaigrette dupa gust.
Mai cititi si...
- Dovlecei cu branza
Dovlecei cu branza Ingrediente pentru 2 portii: 300 g de dovlecei telina rasa sare piper 4 linguri de branza rasa o ceapa mare Mod de preparare: Se indeparteaza extremitatile dovlecelului, se spala si se taie in felii subtiri. Ceapa - Salata de Craciun cu pui
Ingrediente pentru 10 portii: piept de pui – 1 kg salata – 2 capatani ceapa verde – 1 legatura ridiche – 4 bucati medii ardei gras verde – 3 bucati ceapa – 3-4 bucati medii unt – 15-20 gr rodie – 1/2 bucata - Pizza fara aluat “Slabuta”
Ingrediente pentru 4 portii: oua proaspete – 100 gr (2 bucati) mozzarella – 95 gr ciuperci champignon crude – 500 gr rosii – 150 gr ceapa verde – 15 gr marar – 20 gr sare de masa dupa gust piper negru dupa - Salata cu rosii si tofu
Salata de vara cu rosii si tofu Ingrediente: 1/2 salata verde 1 rosie mare 100g branza tofu cu marar sau simpla marar cimbru suc de la 1/2 lamaie 1 lingura ulei de masline sare Mod de preparare: Salata se taie fasii subtiri, rosia si branza se - Salata de fasole, de post
Salata de fasole, reteta de post Ingrediente pentru 4 portii: 250 gr fasole boabe (fiarta, cu morcovi, pastarnac si ceapa) 3 ridichi 1 ardei gras rosu 1 ceapa rosie, medie 1 legatura de patrunjel sare, piper, dupa gust 2-3 linguri de ulei de