Calorii Slăbuţe Cursuri profesionale de pictura
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Concurs Slăbuţe!Slabute TV

Dieta care functioneaza

Orice dieta, care te obliga sa iti reduci drastic caloriile ingerate, te va ajuta sa scapi de destule kg pe termen scurt, cat timp esti capabila sa urmezi o dieta cu multe restrictii, dar pe termen lung acest tip de dieta nu te va ajuta sa solutionezi o problema serioasa de greutate.

Dietele care promoveaza slabirea rapida functioneaza pentru ca organismul este atat de socat de schimbarile obiceiurilor tale zilnice, intrucat a fost supra-alimentat o perioada lunga si brusc este infometat, incat reactioneaza prin pierderea de greutate.

dieta sigura Dieta care functioneazaDin pacate, majoritatea kg pe care le pierzi vor consta din apa si masa musculara, si nu din grasime, pe care persoanele supraponderale trebuie sa o piarda de fapt.

Poate vei avea un sentiment pozitiv cand vei pasi pe cantar si vei vedea ca ai pierdut niste kg, dar trebuie sa iti dai seama ca daca este doar apa pierduta, de indata ce incepi sa mananci ” normal ” vei recastiga fiecare kg pierdut, si poate chiar cateva kg in plus.

Daca principala ta grija este sa incepi sa slabesti si nu esti preocupata de impactul pe termen lung al adoptarii dietelor la moda, exista multe diete “pe piata” care te pot ajuta sa iti indeplinesti scopurile pe termen scurt. Dietele la moda sunt populare pentru o perioada scurta de timp, pentru ca oamenii le incearca pentru cateva saptamani, descopera ca au slabit bine cu ele si astfel le recomanda prietenilor si rudelor sa incerce si ei. In final, majoritatea adeptilor dietelor la moda ajung dezamagiti cand recastiga toata greutatea pierduta.

Totusi, daca vrei, poti sa incerci sa traiesti cu supa de varza, supa de nasturel, suc de grapefruit, limonada sau alte sucuri pentru cateva saptamani. Evident, nu multe mancaruri solide sunt permise daca te decizi sa urmezi o asemenea dieta, ceea ce nu e prea surprinzator, din moment ce, e cu siguranta una din cele mai bune metode sa ai un numar scazut de calorii. Nu trebuie sa iti faci griji ce vei manca mai tarziu, doar fierbi niste apa intr-o oala, adaugi niste varza si ai terminat.

Acest tip de dieta poate sa fie destul de usor de tinut pe termen scurt, pentru ca nu vei avea probleme mari in a refuza mancarea “adevarata”. In final, va trebui sa te descurci cu tentatiile care apar, lucru cu care dietele la moda nu te vor ajuta.

In consecinta, daca vrei sa pierzi kg intr-un mod constient si sa nu le mai pui inapoi, va trebui sa eviti aceste diete care te asigura ca poti pierde multe kg repede, din moment ce de fapt chiar daca le pierzi, nu e sigur ca nu le vei castiga inapoi.

Articol tradus din “Diet plans that work” – droz.com/health_diet_fastplan.php

Mai cititi si...

  • Diete low carb extreme
    Anumite diete low-carb promit o scadere in greutate intr-un termen scurt, dar sunt insotite si de unele pericole grave. Ce trebuie sa stii despre dietele low carb? Folosirea unui regim alimentar extrem de scazut in carbohidrati (sub
  • Cum sa alegi dieta potrivita pentru tine
    Primul lucru pe care trebuie sa il faci, care sa iti permita sa alegi dieta potrivita pentru tine, e sa fii sincer. Nu are rost sa alegi o dieta care implica multe fructe si legume daca
  • Dieta ta este buna?
    In ultimul timp, tot mai multe persoane, care au probleme cu greutatea, cauta diete si metode de a slabi (pastile, suplimente, prafuri, etc) rapide si eficiente. Desi multe dintre aceste solutii va vor ajuta sa scapati
  • Calculator calorii
    Care sunt beneficiile unui calculator de calorii? Un calculator de calorii te va ajuta sa constientizezi ce aport energetic ai avut sau ai in prezent. Acest aspect este deosebit de important deoarece multi oameni nu isi
  • Dieta Keto
    O dieta ketogenica este o dieta bogata in grasimi si proteine si aduce un aport redus de carbohidrati (20-40 gr/zi), prin urmare poate fi numita o dieta low-carb extrema. Aportul crescut de grasimi va “aduce”

Scrie o părere

Dacă vrei să discuţi mai multe despre stilul de viaţă sănătos şi alimentatia corectă, intră pe forum!

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele articole
Ultimele comentarii
Ultimele subiecte în forum
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare:
Dieta, Promo, Sfaturi slabire (372 / 442)


Dorinta de a ii ajuta pe ceilalti sa slabeasca este minunata. Sa incurajezi pe cineva sa fie mai sanatos, mai activ si sa piarda kg sunt niste gesturi nobile. Dar cum sa faci mai exact ...