Calorii Slăbuţe Cursuri profesionale de pictura
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Concurs Slăbuţe!Slabute TV

Despre aspartam

Guma de mestecat

E-uri periculoase, E-uri suspecte, Info alimente, Sfaturi slabire 3 Comentarii
Guma de mestecat

Deseori ne pacalim senzatia de foame cu tot felul de trucuri, unele sanatoase, altele mai putin sanatoase.
Printre cele sanatoase, se numara legumele si fructele, rontaite atunci cand ne apuca foamea intre mese, iar printre cele nesanatoase, cel mai nociv aliment este guma de mestecat.
Poate nu stiati, dar in aceasta “pernuta” sau “lama” se ascund foarte ...Citeste »

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele articole
Ultimele comentarii
  • De ce vrei sa slabesti?
    Baffitza: Buna! am 23 de ani si un baietel de1,6ani...Inka din timpul sarcinii ...
  • Ceai verde
    ana aioanei: E foarte bun ceaiul verde,si eu il beau neindulcit.dar pe langa ceai ...
  • Uleiul de migdale dulci
    ana aioanei: Minunat!!!Ma bucur foarte mult de aceste informatii,eu chiar am probleme cu parul.Ami ...
  • Nutritie - Oua
    ana aioanei: foarte bun articolul si util.am mai invatat ceva.pana acuma am evitat ouale,consumam ...
  • Eşti predispusă la Obezitate?
    oana: am 13 ani 1,54 inaltime si 62kg..dar nu stiu cum sa le ...
Ultimele subiecte în forum
  • Dieta de 8 ore
    Nicki, Ieri 19:38:58
    Buna slabutelor, a incercat cineva aceasta dieta? Daca da, cu ce rezultate? Eu m-am ...
  • Jurnal Suzi ^_^
    chibiusaify, 20 aug 2013 13:44:25
    Buna! Deci m-am gandit sa incep si eu un jurnal aici. Eu sunt ...
  • Jurnal Ale
    alke, 18 aug 2013 13:29:10
    Mi-a trebuit 30 de minute sa ma lamuresc cum sa imi fac ...
  • care este diferenta?
    just21, 15 aug 2013 23:01:28
    Buna seara! Am o nelamurire si sper ca una din cititoarele forumului sa ...
  • Jurnal de ciresar
    Rohzucker, 15 aug 2013 15:42:00
    Salut ! Bine v-am regasit! Sigur ca nu ma cheama asa, sigur ca ...
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: