Mancaruri cu carne
Rulada din curcan si fasole pastai, la abur
Ingrediente pentru rulada: 450 gr file de curcan 1 mar verde (~150 gr) 1 ceapa mare (~160 gr) sare, piper, condimente dupa gust Ingrediente pentru umplutura: 100 gr fasole verde pastai 100 gr cascaval, cheag tare 50 gr ...Citeste »
File de pui cu piure de mango si avocado
Ingrediente pentru 2 portii: mango - 1 bucata avocado - 1 bucata file de pui - 2 jumatati de piept de pui suc de lamaie - 1 lingura sare, piper - dupa gust apa - 1 ...Citeste »
Ardei umpluti cu pate
Ardei umpluti cu pate Ingrediente pentru 6 portii: ficat de vita - 350 gr carne tocata de vita - 150 gr ardei gras - 3 bucati ceapa, marime mare - 1 bucata usturoi pisat - 2 ...Citeste »
Pate cu jeleu de rodie
Pate cu jeleu de rodie Ingrediente: ficat de pui - 500 gr ulei de masline - 2 linguri ceapa-salota - 4 bucati usturoi - 2 catei vin alb sec - 100 ml unt - 150 gr ienupar - ...Citeste »
Pate de Pasti
Ingrediente pentru 10 portii:
file de porc – 250 gr
ficat de porc – 350 gr
pulpa de pui, dezosata, fara piele, fiarta – 350 gr
ceapa, marime mica – 1 bucata
usturoi – 3 catei
ardei gras verde, marime mare – 1 bucata
unt – 1/2 lingura
frisca pentru gatit 30% – 100 ml
oua – 2 bucati
sherry – 100 ml
felii ...Citeste »
Drob de Pasti cu caise uscate si nuci
5 Aprilie, 2012Mancaruri cu carne, Promo, Retete Pasti ComentariiIngrediente:
2 pulpe pui intregi, fara piele, dezosate (partea superioara + ciocanel)
1 pulpa curcan, dezosata, fara piele
6 oua
100 gr caise uscate
100 gr nuci curatate
50 ml coniac
felii de bacon
1 lingurita praf de mustar
3 linguri miere
2 catei usturoi
usturoi granule, varf de cutit
putina sare
2 bucati ceapa, dimensiune medie
1 lingura unt
piper negru
Mod de preparare:
4 oua se fierb tare.
Caisele uscate si ...Citeste »
Ingrediente:
carne de cocos (eu am folosit pulpe si piept iar restul cocosului l-am pastrat pentru o ciorbita), 1365g
vin rosu sec, 400ml
cognac, 60ml
ciuperci intregi, 320g
ceapa, 365g
ulei de masline extravirgin, 60ml
unt, 40g
usturoi, 14g
tarhon uscat, 1 lingurita
cimbru uscat, 1 lingurita
sare, piper
Mod de preparare:
Se sareaza si se pipereaza carnea de cocos.
Se incing 30 ml ulei intr-o tigaie si se ...Citeste »
Ingrediente:
pulpa de porc dezosata si degresata, 1045g
ciuperci, 575g
ceapa rosie, 170g
morcov, 145g
telina, 60g
ardei gras rosu, 108g
usturoi, 50g
vin rosu sec, 50ml
sare, piper, busuioc, cimbru si oregano
Mod de preparare:
Se curata legumele. Ceapa se taie fasii, ciupercile se pastreaza intregi, morcovul si telina se taie julienne, iar usturoiul feliute.
Carnea se taie si ea fasii si se condimenteaza cu sare, ...Citeste »
Ingrediente:
pulpa superioara de curcan fara os si piele, 860g
1 conserva ciuperci intregi, 220g
1 cutie rosii decojite, 150g
1 ceapa rosie, 35g
1 morcov, 130g
1 ardei gras rosu, 195g
4-5 catei de usturoi, 18g
vin alb sec, 100ml
ulei de masline extravirgin, 5ml
sare, piper, chimen
Mod de preparare:
Pulpa de curcan se cresteaza cu un cutit si se aseaza intr-un vas termorezistent uns ...Citeste »