Ghebe marinate cu oua fierte si sos pesto alla genovese con basilico
26 Septembrie, 2012 Aperitive, Promo, Retete lacto vegetariene |
![]() |
Ingrediente pentru 2 portii:
- un borcan de ghebe marinate (lichid scurs)
- 4 oua fierte
- 2 linguri sos pesto alla genovese
Mod de preparare:
- Ghebele se taie feliute.
- Se amesteca foarte bine cu sos pesto.
- La aceasta compozitie se adauga 2 oua fierte maruntite. Iarasi se amesteca.
- Amestecul se pune in doua farfurii, iar deasupra se pun sferturile de oua fierte.
- Optiune: se poate mixa acest amestec cu ajutorul unui blender si folosi ca pasta pentru a consuma in combinatie cu paine neagra.
Pofta buna!
Mai cititi si...
- Salata de Craciun “Glob brad”
Ingrediente pentru 10 portii: ton in suc propriu – 1 conserva (200 gr) oua fierte – 3 bucati ceapa – 1 bucata mar – 1 bucata cascaval (cheag tare) – 100 gr rodie – 1/2 bucata sare, piper negru – dupa gust maioneza - Crema de ciocolata cu cafea, Montignac faza I
Ingrediente: 300 ml lapte 20 gr fructoza 3 linguri cafea instant decofeinizata 4 foi de gelatina dr. oetker 400 ciocolata neagra (eu am pus 200 gr 70% cacao si 200 gr 90% cacao, gustul este foarte puternic) 200 ml frisca (am - Desert colorat de vara cu branza quarc, visine si ciocolata neagra
Ingrediente pentru 4 portii: 400 gr visine (se poate si visine in suc propriu, 1 borcan) foto: livejournal.com 75 gr ciocolata neagra 150 gr biscuiti digestivi cu cacao 3-4 linguri zahar brut 500 gr branza quarc 7 linguri lapte Mod de preparare: Ciocolata neagra - Panna cotta cu sos de capsuni/fructe de padure
Ingrediente: frisca – 1 pahar lapte – 1 pahar zahar brut/sirop de agave – 75 gr extract natural de vanilie – 1 lingurita gelatina, intarire rapida – 8 gr coaja de lamaie – 1 bucata capsuni/fructe de padure – 300 gr Mod de - Supa crema de dovleac
Ingrediente: 700 gr dovleac 1 ceapa 100 ml frisca 20% sare, piper, dupa gust 1 lingurita suc de lamaie (optional) sos de soia, dupa gust varf de cutit pudra/praf boia de ardei dulce cascaval cheag tare, dupa gust Mod de preparare: Dovleacul se portioneaza si