Ingrediente pentru 2 portii:
un borcan de ghebe marinate (lichid scurs)
4 oua fierte
2 linguri sos pesto alla genovese
Mod de preparare:
Ghebele se taie feliute.
Se amesteca foarte bine cu sos pesto.
La aceasta compozitie se adauga 2 oua fierte maruntite. Iarasi se amesteca.
Amestecul se pune in doua farfurii, iar deasupra se pun sferturile de oua fierte.
Optiune: se poate mixa ...Citeste »
Ingrediente pentru 4 persoane:
500 gr varza de Bruxelles
1 capatana de broccoli
1 ceapa rosie
2 catei de usturoi
un pumn de seminte de pin
un pumn merisoare uscate
1 lingura otet balsamic
1 lingura suc de lamaie
piper, cimbru
unt/ulei de masline
Mod de preparare:
Varza de bruxelles se pune intr-o cratita cu apa clocotita si sarata. Se lasa pentru cateva minute, apoi se scoate ...Citeste »
Ingrediente pentru rulada:
450 gr file de curcan
1 mar verde (~150 gr)
1 ceapa mare (~160 gr)
sare, piper, condimente dupa gust
Ingrediente pentru umplutura:
100 gr fasole verde pastai
100 gr cascaval, cheag tare
50 gr nuci
Mod de preparare:
Marul si ceapa se curata si se dau la robot impreuna cu fileul de curcan, la masa tocata obtinuta se adauga sarea si ...Citeste »
Ingrediente:
file de peste (somon, cod, salau, etc) – 500 gr
broccoli – 400 gr
2 oua
lapte – 2-3 linguri
sare, piper dupa gust
Mod de preparare:
Pestele si broccoli se gatesc la abur, ~15 minute.
Pestele se pune pe o tava tapetata cu hartie de copt, se sareaza, pipereaza dupa gust.
Broccoli, ouale si sarea se bat in blender.
Daca piure-ul rezultat este ...Citeste »
Ingrediente pentru 28 bucati (~57 kcal/bomboana):
prune uscate – 165 gr
nuci – 100 gr
merisoare uscate – 125 gr
pentru invelis:
nuci – 25 gr
cacao – 8 gr
zahar brut/sirop de agave – 15 gr
Mod de preparare:
Ingredientele se pun in blender si se mixeaza.
Se formeaza bomboane in forma de bilute, dimensiunea aproximativa a unei nuci, in jur de 15 gr ...Citeste »