Peste cu piure de broccoli
31 Iulie, 2012 Mancaruri cu peste, Promo |
![]() |
Ingrediente:
- file de peste (somon, cod, salau, etc) – 500 gr
- broccoli – 400 gr
- 2 oua
- lapte – 2-3 linguri
- sare, piper dupa gust
Mod de preparare:
- Pestele si broccoli se gatesc la abur, ~15 minute.
- Pestele se pune pe o tava tapetata cu hartie de copt, se sareaza, pipereaza dupa gust.
- Broccoli, ouale si sarea se bat in blender.
- Daca piure-ul rezultat este prea dens, se adauga putin lapte.
- Piure-ul se pune deasupra pestelui si se da la cuptor preincalzit pentru ~10 minute.
Pofta buna!
Mai cititi si...
- Jeleu de rosii cu mozzarella
Ingrediente: 600 gr rosii cherry (se poate si cu rosii simple, dar trebuie sa fie mai coapte sau cu rosii pasate) 1 lingura busuioc 1 lingurita ulei de masline sare dupa gust 2 bucati mozzarella 2 pliculete gelatina (intarire rapida) 1 legatura - Supa crema de dovleac
Ingrediente: 700 gr dovleac 1 ceapa 100 ml frisca 20% sare, piper, dupa gust 1 lingurita suc de lamaie (optional) sos de soia, dupa gust varf de cutit pudra/praf boia de ardei dulce cascaval cheag tare, dupa gust Mod de preparare: Dovleacul se portioneaza si - Supa crema de avocado
Ingrediente: 2 bucati de avocado 750 ml supa limpede de legume sau pui 1 bucata file de pui 150 ml smantana pentru gatit 100 ml vin alb sec ceapa verde suc de lamaie, 1 lingura paprika, sare, piper dupa gust Mod de preparare: File-ul de - File de pui cu piure de mango si avocado
Ingrediente pentru 2 portii: foto: livejournal.com mango – 1 bucata avocado – 1 bucata file de pui – 2 jumatati de piept de pui suc de lamaie – 1 lingura sare, piper – dupa gust apa – 1 lingura Mod de preparare: Fileul de - Supa crema de conopida
Ingrediente pentru 6 portii: conopida proaspata (deja curatata) – 690 gr ceapa – 103 gr ceapa verde – 30 gr lapte semidegresat – 405 gr ulei de masline extra virgin – 1 lingurita ceai cu varf usturoi – 15 gr sare, piper