Ingrediente pentru 4 persoane:
500 gr varza de Bruxelles
1 capatana de broccoli
1 ceapa rosie
2 catei de usturoi
un pumn de seminte de pin
un pumn merisoare uscate
1 lingura otet balsamic
1 lingura suc de lamaie
piper, cimbru
unt/ulei de masline
Mod de preparare:
Varza de bruxelles se pune intr-o cratita cu apa clocotita si sarata. Se lasa pentru cateva minute, apoi se scoate ...Citeste »
Ingrediente:
file de peste (somon, cod, salau, etc) – 500 gr
broccoli – 400 gr
2 oua
lapte – 2-3 linguri
sare, piper dupa gust
Mod de preparare:
Pestele si broccoli se gatesc la abur, ~15 minute.
Pestele se pune pe o tava tapetata cu hartie de copt, se sareaza, pipereaza dupa gust.
Broccoli, ouale si sarea se bat in blender.
Daca piure-ul rezultat este ...Citeste »
Ingrediente pentru 2 portii:
mango – 1 bucata
avocado – 1 bucata
file de pui – 2 jumatati de piept de pui
suc de lamaie – 1 lingura
sare, piper – dupa gust
apa – 1 lingura
Mod de preparare:
Fileul de pui se fierbe si se raceste.
Mango se curata si se taie cubulete, punem deoparte 1/3.
Avocado se curata si se taie cubulete, ...Citeste »
Ingrediente:
3 rosii
sare si piper negru macinat
3 fire de cimbru
1 fir de rozmarin
1 catel de usturoi, pisat
25 gr parmezan ras
Mod de preparare:
Cuptorul se preincalzeste pana la 200 C.
Frunzulitele de cimbru si rozmarin se toaca marunt.
Rosiile se taie in doua jumatati, se pun pe tava tapetata cu hartie de copt, se sareaza, pipereaza dupa gust.
Deasupra se presara ...Citeste »
Ingrediente pentru 4 portii:
1 banana mare
1 avocado mediu
1/2 legatura de ruccola
1-2 lingurite suc de lamaie
sirop de agave
Mod de preparare:
Toate ingredientele, in afara de siropul de agave, se aseaza in blender si se mixeaza foarte bine.
Compozitia se pune intr-o forma si se da la congelator, ~2 ore.
La fiecare jumatate de ora se amesteca.
Inainte de servire, inghetata ...Citeste »