Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Concurs Slăbuţe!Slabute TV

Afectiuni digestive





Cereale – macerare, fermentare, incoltire (III)

In articolele anterioare (art. 1 si art. 2) am inceput discutia despre metodele optime de preparare a cerealelor. Cereale incoltite Consumul de cereale rafinate/procesate influenteaza in mod negativ sanatatea noastra, contribuie in ...Citeste »

Cereale - macerare, fermentare, incoltire (II)

Articolul precedent prezenta generalitati si explicatii stiintifice despre un mod optim si sanatos de preparare a cerealelor. Astfel, am aflat despre metodele prin care acidul fitic, dar si glutenul, continut ...Citeste »

Cereale - macerare, fermentare, incoltire (I)

Intr-un articol mai vechi, am vorbit despre beneficiile prezentei ovazului in alimentatia noastra. Apoi, acum ceva timp, in cadrul unei discutii despre pregatirea ovazului, am fost intrebata de ce nu ...Citeste »

Detoxifierea colonului

Pentru o mai buna functionare a organismului, si tractul gastrointestinal trebuie sa fie curatat in mod corespunzator, astfel incat sa poata elimina deseurile din organism mai eficient. Daca tractul gastrointestinal nu ...Citeste »

Ovaz, fulgi de ovaz

Afectiuni cardio-vasculare, Afectiuni digestive, Calorii, Diabet zaharat, Info alimente, Obezitate, Promo, Sanatatea in familie Comentarii
Ovaz, fulgi de ovaz

Ovazul – bun la toate
Faina de ovaz si taratele de ovaz sunt surse importante de fibre dietetice.
Aceste fibre contin un amestec de aproximativ jumatate fibre solubile si jumatate fibre insolubile. O componenta a fibrelor solubile, gasita in ovaz, sunt beta-glucanii, fibre solubile, care s-au dovedit eficiente in reducerea colesterolului din sange.
Ovazul este, de asemenea, una ...Citeste »

Pomelo

Afectiuni cardio-vasculare, Afectiuni digestive, Calorii, Dieta, Sport si Sarcina, Info alimente, Promo, Sanatatea in familie Comentarii
Pomelo

Pomelo – un “parfum” al naturii
Pomelo este cel mai mare dintre toate fructele citrice, are o aroma si un gust deosebit. Partea comestibila are o culoare care variaza de la galben pal la roz si rosu.
Coaja este foarte groasa, dar moale, iar fructul este usor de decojit. Pomelo este bogat in acid folic, potasiu, vitamina ...Citeste »

Broccoli

Afectiuni digestive, Afectiuni renale, Calorii, Info alimente, Promo Comentarii
Broccoli

Broccoli – sanatatea  intr-un “buchet” verde
Broccoli este cel mai bine sa fie consumat crud, sau, prin metode rapide de gatit, cum ar fi la abur, in acest fel isi pastreaza toate proprietatile sale, atat nutritive, cat si curative.
Broccoli este o sursa excelenta de vitamine K, C si A, acid folic si fibre. Este o sursa ...Citeste »

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele articole
Ultimele comentarii
Ultimele subiecte în forum
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: