Calorii Slăbuţe Cursuri profesionale de pictura
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Concurs Slăbuţe!Slabute TV

Andra – Un om deosebit, de incredere si cu suflet curat

Lumea Slabute, Promo, Social


Marina Capaţîna (Slăbuţa), Iniţiatorul mişcării pentru stilul de viaţă sănătos din România, Iniţiatorul Primei Petiţii Naţionale Pentru Dreptul la o Viaţă Sănătoasă, Artist Vizual, Co-Fondator Slabute.ro

Andra – Un om deosebit, de incredere si cu suflet curat, articol scris de catre Slăbuţa

In articolul de prezentare “Oamenii care creeaza Lumea Slabute” va spuneam ca veti face cunostinta cu acei oameni speciali care mi-au fost alaturi pe parcursul ultimilor 4 ani de existenta a comunitatii Slabute. Imi doresc ca munca, inteligenta si dedicarea lor sa devina cunoscute. Imi doresc ca si oamenii deosebiti, cu un suflet curat, muncitori si gata sa ajute un strain fara sa se gandeasca daca-i “convine sau nu”, sa fie cunoscuti.

Va invit sa o cunoasteti mai bine pe Andra (andra_aly), un om deosebit, de incredere, cu suflet curat, un prieten de nadejde si un umar pe care te poti sprijini oricand.

Andra a intrat in comunitatea Slabute pe data de 27 noiembrie 2009. Am perceput-o ca pe o fata foarte timida, mai retrasa, dar care, in ultimii 2 ani, s-a transformat intr-o adevarata femeie, frumoasa, eleganta, rafinata si extrem de inteligenta. In prezent, Andra este o Slabuta Senior…. este cel mai mare grad pe care-l poate obtine un membru Slabute, pana in prezent.

Andra a participat activ la promovarea stilului de viata sanatos din Romania si a oferit in forum un numar impresionant de sfaturi, care se ridica la peste 20.700.

Iata cum se descrie Andra…

andra oamenii care au creat lumea slabute Andra   Un om deosebit, de incredere si cu suflet curatBuna. Numele meu este Andra, de fapt acasa mi se spune Alina, iar in forum sunt cunoscuta ca si andra_aly.

Am 23 de ani (ii implinesc peste o luna), iar de mai bine de 9 ani locuiesc cu mama la Roma. Lucrez la calculator, ceea ce inseamna ~8 ore petrecute pe scaun in fata ecranului. La inceput credeam ca este “floare la ureche”… dar pe parcurs am aflat ca nu este chiar atat de usoara aceasta munca,… uneori plec de la munca foarte extenuata.

Sunt la inceput de drum, sper sa ma descurc in viata si sa fiu multumita de mine.

Roma – mi se parea un vis atunci cand eram in tara… pana cand am ajuns aici si am inteles ca nu tot ce zboara se mananca. E un oras minunat… pacat insa de unele aspecte care ii strica tot farmecul. Bineinteles, peste tot exista lucruri bune si altele mai putin bune. Dar, ca sa fiu sincera, mi-e dor de tara mea, Romania, chiar daca sunt de atat de multi ani aici…

Familia, pentru mine, este foarte importanta. Cel mai mult imi lipsesc duminicile in familie, cand ne strangeam cu totii, iar bunicuta noastra gatea ceea ce ne poftea inima. Ma gandesc la acele momente si mi se par atat de departe… ca si cum nu le-as fi trait, ci a fost doar un vis. Visez la o familie numeroasa, dar cred ca mai mult de 2 copii nu as vrea. Ideal ar fi o fetita si un baietel. Eu sunt innebunita dupa bebelusi, mai ales dupa fetite.

Sper ca Dumnezeu sa ma ajute sa am noroc in viata si sa fiu fericita. Sanatate sa avem, pentru ca aceasta este cea mai importanta. In ultima vreme aceasta a fost lectia de viata. Caci daca nu ai sanatate, nu ai nimic.

Sunt o fire sensibila, ma supar destul de repede daca ceva nu imi cade bine, dar imi trece la fel de repede. Sunt romantica, visatoare, foarte timida mai ales cu persoanele necunoscute, imi place sa fiu inconjurata de cei dragi si sa fiu in centrul atentiei. E si de inteles… sunt zodia leu.

Pentru ca am fost singura la parinti, am fost si destul de rasfatata. Binenteles, cu limita, caci ce e mult strica si apoi mi-o luam in cap. Am crescut doar cu mami si ii multumesc pentru ca m-a crescut si m-a educat asa cum trebuie chiar daca era practic “un copil” cu un bebe in brate cand a divortat de tati. Eu zic ca a facut o treaba buna si sunt atat de mandra de ea. Daca as fi fost in locul ei, nu cred ca aveam atat de mult curaj. O iubesc mult de tot.

Bine, trebuie sa stiti ca imi place sa fiu in centrul atentiei, dar acest lucru se intampla doar cand este vorba de cei dragi – familie, prieteni… In public e total diferita situatia. Sunt mai retrasa, nu imi place sa ma bag in seama asa de una singura.

Am invatat in viata ca prietenii sunt o comoara dar trebuie sa ai grija cum ii alegi caci este foarte usor sa dai gres.
Zic o comoara pentru ca e foarte greu sa gasesti o persoana in care sa mai poti avea incredere. Eu una am invatat ca trebuie sa deschid bine ochii.

Am descoperit aceasta comunitate din “greseala”. Ca orice fata, dupa o perioada de “indopare continua”, sa zic asa… am cautat pe net diete, exercitii pentru a scapa de grasime. Asa am ajuns aici. Aveam 59-60 de kg, un record pentru mine, in conditiile in care atunci cand eram in Romania ma mentineam foarte bine la o greutate acceptabila, fara prea multe eforturi.

Alimentatia sanatoasa face parte din viata mea, este stilul meu de viata. Mai calc si stramb, asta pentru ca sunt om si e normal dar incerc sa nu ma frustrez pentru ca nu ajuta la nimic.

Pe forum ma simt ca acasa. Slabutele, pentru mine, sunt ca niste prietene adevarate. Am si avut ocazia sa cunosc 3 slabute minunate si m-am simtit de parca le cunosteam de o viata. M-am simtit foarte bine in compania lor si mi-ar placea sa mai am aceasta ocazie.

Comunitatea Slabute este locul in care caut raspunsuri nu doar in ceea ce priveste alimentatia, dieta, sportul sau informatii care tin de slabit. Este locul in care ma sfatuiesc cu fetele pentru orice fel de problema as avea, e locul unde ma simt in largul meu despre orice as vorbi.

Aceasta comunitate m-a invatat ce inseamna o viata sanatoasa. Nu imi imaginam cat este de important sa stim ceea ce mancam (calitatea alimentelor), cat este de important sa fim activi fizic si sa renuntam la sedentarism, sa ne odihnim corespunzator si sa fim cat mai pozitivi.

Toate aceste lucruri si informatii m-au ajutat foarte mult si de aceea am fost foarte bucuroasa cand mi s-a propus sa ajut si eu la randul meu slabutele. Asa am devenit Slabuta Senior si sunt foarte mandra de acest titlu. Le multumesc lui Vadmin si Slabutei pentru increderea lor si pentru aceasta sansa. Multumesc acestor oameni minunati pentru ideea lor, pentru ca au creat Comunitatea Slabute. Un loc minunat, o atmosfera superba… un loc unde te simti ca acasa si odata ce l-ai descoperit e greu sa il mai parasesti.

Sfatul meu pentru toti cei care sunt la inceput de drum este sa se documenteze inainte sa faca vreo alegere. Numai atunci cand avem in mainile noastre informatia corecta, putem alege un drum corect.

Va doresc sanatate si nu uitati ceva foarte important: “Noi nu trebuie sa slabim, ci sa ne schimbam stilul de viata”.

V-am pupat!

Descopera slabuta din tine!

Mai cititi si...

  • Alynacrystyna – Un om vesel, plin de viata
    In articolul de prezentare “Oamenii care creeaza Lumea Slabute” va spuneam ca veti face cunostinta cu acei oameni speciali care mi-au fost alaturi pe parcursul ultimilor 4 ani de existenta a comunitatii Slabute. Imi doresc
  • Calorii.slabute.ro a depasit 15 000 de alimente!
    Calorii.slabute.ro, prezentat sub forma unui calculator de calorii si valori nutritionale, a mai batut un record, si anume, a depasit cifra de 15.000 de alimente, ceea ce il mentine in pozitia de cea mai mare
  • Calculatorul Nutritional Slabute a trecut de 20.000 de alimente
    Calculatorul Nutritional Slabute, prezentat sub forma unui calculator de calorii si valori nutritionale, a mai batut un record – a depasit cifra de 20.000 de alimente, ceea ce il mentine in pozitia de cea mai
  • Calorii.slabute.ro a depasit 10 000 de alimente!
    Calorii.slabute.ro, prezentat sub forma unui calculator de calorii si valori nutritionale, a depasit cifra de 10.000 de alimente, ceea ce il claseaza ca cea mai mare si cea mai completa baza de date cu calorii
  • Rezultate Concurs – Slabute la Vara 2011!
    Al doilea concurs online de slabit sanatos (automatizat) din Romania a luat sfarsit. Echipele care au participat in acest concurs au reusit sa se mentina unite si motivate, iar acest lucru se observa si in rezultatele

13 păreri despre “Andra – Un om deosebit, de incredere si cu suflet curat”

Pagini: [2] 1 » Toate părerile

  1. 13
    Iulia ras_cristalin

    Toata admiratia pentru tine, Andra :)

  2. 12
    andra_aly

    Multumesc mult Ema:)

  3. 11
    Ema

    Felicitari Andra pentru implicarea ta activa si ajutorul oferit comunitatii “Slabute”!
    Iti doresc sa ai parte de sanatate, noroc si implinire in viata!

Pagini: [2] 1 » Toate părerile

Scrie o părere

Dacă vrei să discuţi mai multe despre stilul de viaţă sănătos şi alimentatia corectă, intră pe forum!

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele articole
Ultimele comentarii
  • De ce vrei sa slabesti?
    Baffitza: Buna! am 23 de ani si un baietel de1,6ani...Inka din timpul sarcinii ...
  • Ceai verde
    ana aioanei: E foarte bun ceaiul verde,si eu il beau neindulcit.dar pe langa ceai ...
  • Uleiul de migdale dulci
    ana aioanei: Minunat!!!Ma bucur foarte mult de aceste informatii,eu chiar am probleme cu parul.Ami ...
  • Nutritie - Oua
    ana aioanei: foarte bun articolul si util.am mai invatat ceva.pana acuma am evitat ouale,consumam ...
  • Eşti predispusă la Obezitate?
    oana: am 13 ani 1,54 inaltime si 62kg..dar nu stiu cum sa le ...
Ultimele subiecte în forum
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare:
Lumea Slabute, Promo, Social (22 / 414)


“Voluntarii sunt singurele fiinte de pe fata pamantului care reflecta compasiune, grija nemasurata, rabdare si dragostea adevarata pentru natiune.” ( Erma Bombeck ) Intr-o epoca in care tot mai mult suntem obisnuiti sa primim lucrurile ...