Inghetata verde racoritoare de avocado si ruccola
17 Iulie, 2012 Deserturi, Dulciuri, Promo, Retete lacto vegetariene, Retete vegetariene |
Ingrediente pentru 4 portii:
- 1 banana mare
- 1 avocado mediu
- 1/2 legatura de ruccola
- 1-2 lingurite suc de lamaie
- sirop de agave
Mod de preparare:
- Toate ingredientele, in afara de siropul de agave, se aseaza in blender si se mixeaza foarte bine.
- Compozitia se pune intr-o forma si se da la congelator, ~2 ore.
- La fiecare jumatate de ora se amesteca.
- Inainte de servire, inghetata se indulceste cu siropul de agave.
Pofta buna!
Mai cititi si...
- Bomboane de capsuni-banane, 56 kcal/100 gr
Ingrediente pentru 10 portii: foto: livejournal.com 3 pahare iaurt natural semidegresat 2 pahare capsuni congelate/proaspete 1 banana foarte coapta, marime medie 2 lingurite extract natural de vanilie 2 linguri miere sau sirop de agave Mod de preparare: Capsunile se mixeaza cu ajutorul unui - Cheesecake de lamaie-mac, fara gluten
Ingrediente blat: 250 gr faina de migdale 1 ou 125 gr unt 75 gr sirop agave putina sare Ingrediente umplutura de mac: 150 gr mac 1 galbenus 2 linguri sirop de agave Ingrediente crema: 500 gr crema de branza (cream-cheese) 3 oua 100 gr sirop agave 1 lingurita coaja - Pasca fara aluat, III
Ingrediente (~240 kcal/100 gr): 350 gr branza de vaci 9% 150 gr smantana 15% 100 gr unt 2 bucati oua (galbenusuri) 65 gr zahar brut/sirop de agave/miere esenta de vanilie stafide fructe uscate Mod de preparare: Branza de vaci se trece prin sita. Galbenusurile se separa - Cheesecake de lamaie-ciocolata, fara gluten
Ingrediente blat: 250 gr faina de migdale 1 lingura cu varf de cacao 1 ou 125 gr unt 80 gr sirop agave putina sare Ingrediente crema: 600 gr crema de branza (cream-cheese) 3 oua 100 gr sirop agave 1 limette 100 gr ciocolata neagra (procent mare de - Panna cotta cu sos de capsuni/fructe de padure
Ingrediente: frisca – 1 pahar lapte – 1 pahar zahar brut/sirop de agave – 75 gr extract natural de vanilie – 1 lingurita gelatina, intarire rapida – 8 gr coaja de lamaie – 1 bucata capsuni/fructe de padure – 300 gr Mod de
Iulie 2nd, 2014 at 18:28
Foarte buna ! O alta reteta “inventata ” de mine : 2 felii de pepene , cateva frunze de menta , 1 lingura mare de miere naturala , 250 g frisca light . ( pepenele se taie cubulete ) Totul se pune la blender si apoi in forme la congelator pentru cateva ore… .