Retete Montignac faza I
Rosii coapte cu parmezan
Ingrediente: 3 rosii sare si piper negru macinat 3 fire de cimbru 1 fir de rozmarin 1 catel de usturoi, pisat 25 gr parmezan ras Mod de preparare: Cuptorul se preincalzeste pana la 200 C. Frunzulitele de cimbru si ...Citeste »
Para in ciocolata, Montignac faza I
Ingrediente: 2 pere (cate vreti voi, eu de data aceasta le-am lasat intregi, data viitoare nu le mai las intregi) 350 ml apa 3 linguri fructoza 70 gr ciocolata 85% cacao Mod de preparare: Perele le-am ...Citeste »
Crema de ciocolata cu cafea, Montignac faza I
Ingrediente: 300 ml lapte 20 gr fructoza 3 linguri cafea instant decofeinizata 4 foi de gelatina dr. oetker 400 ciocolata neagra (eu am pus 200 gr 70% cacao si 200 gr 90% cacao, gustul este ...Citeste »
Rulada din oua cu rosii si oregano
O reteta ideala, hranitoare si sanatoasa pentru micul dejun. Ingrediente pentru 2 portii: 4 oua 100 gr branza de vaci 3 rosii frunzulite de oregano (se poate busuioc, cimbru sau patrunjel) 2 catei de usturoi sare, ...Citeste »
O reteta delicioasa pentru dieta Montignac faza I si nu numai.
Ingrediente:
500 g naut boabe (ori din conserva, ori boabe pe care le punem o noapte la inmuiat in apa rece, dupa care le fierbem foarte bine pana se inmoaie si apoi le strecuram)
200 g ardei capia (am pus punguta de ardei capia tocat si pastrat ...Citeste »
Ingrediente pentru 8 burgeri mari/8 portii:
Carne de porc, proaspata, prelucrata, spata, muschiulet, carne degresata, crud, 1363 gr
Frunze marar proaspat, 20 gr
Patrunjel, proaspat, 15 gr
Ceapa, 207 gr
Oua proaspete – 2 bucati
Sare de/pentru masa, dupa gust
Piper, dupa gust
Mod de preparare:
Carnea de porc se da prin masina de tocat.
Apoi, se dau tot prin masina de tocat verdeturile si ...Citeste »
Ingrediente pentru 6 portii:
6 oua
500 urda usor sarata
200 branza de oaie sarata
200 gr spanac congelat
o ceapa
3 catei de usturoi
Mod de preparare:
Se mixeaza toate ingredientele (ceapa si usturoiul facute in blender si apoi puse la oala cu spanacul la fiert).
Compozitia se rastoarna intr-un vas de tarta yena si se da la cuptor pentru 30 minute.
Pofta buna! ...Citeste »
Ingrediente clatite:
Faceti clatite din faina de naut, asa cum am aratat la socca (click).
Ingrediente umplutura:
1 ceapa
400 gr ciuperci
piept de pui tocat
pasta de rosii fara adaosuri
sare
piper
usturoi
oregano
apa
Ingrediente sos bechamel:
1 lingura plina faina de naut
2 linguri ulei de masline
sare
apa
Mod de preparare sos bechamel:
Am pus uleiul si faina sa se prajeasca un pic (nu este necesar, eu asa am ...Citeste »
Ingrediente:
faina de naut - 3 linguri
ulei de masline - 1/2 lingurita
apa - 4-5 linguri
Mod de preparare:
Se amesteca ingredientele, daca se formeaza cocoloase se sparg cu mixerul (cel cu lame, nu cel cu care batem albusurile).
Se fac intr-o tigaie de teflon cu ajutorul unei palete de silicon.
Tigaia se pune un pic la incins, se unge cu putin ulei, cu ...Citeste »