Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Concurs Slăbuţe!Slabute TV

Despre mancaruri dietetice

File de pui cu piure de mango si avocado

Mancaruri cu carne, Promo 1 Commentariu
File de pui cu piure de mango si avocado

Ingrediente pentru 2 portii:

mango – 1 bucata
avocado – 1 bucata
file de pui – 2 jumatati de piept de pui
suc de lamaie – 1 lingura
sare, piper – dupa gust
apa – 1 lingura

Mod de preparare:

Fileul de pui se fierbe si se raceste.
Mango se curata si se taie cubulete, punem deoparte 1/3.
Avocado se curata si se taie cubulete, ...Citeste »

Orez negru cu sparanghel si sos de creveti (la abur)

Garnituri, Mancaruri cu peste, Promo, Retete South Beach faza II, Retete South Beach faza III, Retete Steamer/Retete la Aburi Comentarii
Orez negru cu sparanghel si sos de creveti (la abur)

Ingrediente pentru 4 portii:

310 gr orez negru nefiert
305 gr creveti curatati (decorticati)
200 ml smantana pentru gatit 15% (se poate inlocui cu iaurt)
sare de mare
piper
230 gr sparanghel (8 fire)

Mod de preparare:

In vasul fara gauri se pune orezul negru si 400 ml apa plata. Timp de gatire: 60 minute
Dupa ce orezul este gata, se amesteca cu sarea ...Citeste »

Cartofi noi copti cu usturoi, susan si sos de smantana

Mancaruri cu legume, Promo 6 Comentarii
Cartofi noi copti cu usturoi, susan si sos de smantana

Ingrediente:

1 kg cartofi noi
3-4 linguri susan
1 capatana usturoi verde
sare
ulei de masline
patrunjel
300 ml smantana slaba
2 linguri hrean

Mod de preparare:

Cartofii se spala foarte bine, se sterg cu un prosop de bucatarie si se taie in doua jumatati.
Intr-un vas termorezistent se toarna ulei de masline, se rastoarna cartofii si se amesteca bine. Se sareaza.
Fiecare jumatate de cartof se ...Citeste »

Coque au vin

Fripturi, Mancaruri cu carne, Promo Comentarii
Coque au vin

Ingrediente:

carne de cocos (eu am folosit pulpe si piept iar restul cocosului l-am pastrat pentru o ciorbita), 1365g
vin rosu sec, 400ml
cognac, 60ml
ciuperci intregi, 320g
ceapa, 365g
ulei de masline extravirgin, 60ml
unt, 40g
usturoi, 14g
tarhon uscat, 1 lingurita
cimbru uscat, 1 lingurita
sare, piper

Mod de preparare:

Se sareaza si se pipereaza carnea de cocos.
Se incing 30 ml ulei intr-o tigaie si se ...Citeste »

Pulpa de porc cu legume trasa la tigaie

Mancaruri cu carne, Promo Comentarii
Pulpa de porc cu legume trasa la tigaie

Ingrediente:

pulpa de porc dezosata si degresata, 1045g
ciuperci, 575g
ceapa rosie, 170g
morcov, 145g
telina, 60g
ardei gras rosu, 108g
usturoi, 50g
vin rosu sec, 50ml
sare, piper, busuioc, cimbru si oregano

Mod de preparare:
Se curata legumele. Ceapa se taie fasii, ciupercile se pastreaza intregi, morcovul si telina se taie julienne, iar usturoiul feliute.
Carnea se taie si ea fasii si se condimenteaza cu sare, ...Citeste »

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele articole
Ultimele comentarii
Ultimele subiecte în forum
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: