Calorii Slăbuţe Cursuri profesionale de pictura
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Concurs Slăbuţe!Slabute TV

Coque au vin

Ingrediente:

  • coque au vin Coque au vincarne de cocos (eu am folosit pulpe si piept iar restul cocosului l-am pastrat pentru o ciorbita), 1365g
  • vin rosu sec, 400ml
  • cognac, 60ml
  • ciuperci intregi, 320g
  • ceapa, 365g
  • ulei de masline extravirgin, 60ml
  • unt, 40g
  • usturoi, 14g
  • tarhon uscat, 1 lingurita
  • cimbru uscat, 1 lingurita
  • sare, piper

Mod de preparare:

  1. Se sareaza si se pipereaza carnea de cocos.
  2. Se incing 30 ml ulei intr-o tigaie si se rumenesc cepele (de marime cat mai mica curatate si pastrate intregi) pe toate partile.
  3. Se adauga ciupercile si se calesc impreuna 5 minute.
  4. Se scot cepele si ciupercile intr-un castron, se acopera si se tin la cald.
  5. In aceeasi tigaie se adauga restul de ulei si se prajesc bucatile de carne (fara sa le inghesuim – pot fi rumenite si pe rand).
  6. Dupa ce am rumenit toata carnea o punem la loc in tigaie, turnam deasupra cognacul si flambam carnea.
  7. Cand se stinge flacara adaugam vinul, tarhonul, cimbrul si usturoiul si lasam la foc mare pana da in clocot.
  8. Cand a dat in clocot dam focul mic si lasam sa fiarba pana cand carnea devine moale (la mine a durat app. 1 ora).
  9. Cand s-a facut carnea adaugam legumele si lasam sa fiarba impreuna inca 15 minute.
  10. Aici mai urma un pas de care eu am uitat: 100g de bacon se taiau fasii subtiri, se prajeau bine si apoi se adaugau in friptura
  11. Diluam untul intr-un polonic de sos din tigaie si adaugam peste friptura.
  12. Lasam sa mai clocoteasca 2-3 minute.

Bon appetit!

Informatii nutritionale Coque au vin

Mai cititi si...

  • Pulpa de porc cu legume trasa la tigaie
    Ingrediente: pulpa de porc dezosata si degresata, 1045g ciuperci, 575g ceapa rosie, 170g morcov, 145g telina, 60g ardei gras rosu, 108g usturoi, 50g vin rosu sec, 50ml sare, piper, busuioc, cimbru si oregano Mod de preparare: Se curata legumele. Ceapa se taie fasii, ciupercile se pastreaza
  • Tofu cu ciuperci, pe frunze de spanac
    Tofu cu ciuperci, pe frunze de spanac, 22 kcal/portie Ingrediente pentru 4 portii: 250 gr tofu 3 catei de usturoi 3 l. s. sherry sec 5 l. s. ulei de soia sare piper negru macinat 1 v. d. c. piper cayenne 1 l.
  • Ficatei de pui la cuptor
    Ingrediente: ficatei de pasare – 1 kg 1 ceapa mare – 150 gr 1 lingura boia dulce de ardei – 7 gr 1 lingurita vegeta – 10 gr sare si piper dupa gust (eu am folosit 4 gr de piper
  • Ciuperci umplute cu spanac
    Ciuperci umplute cu spanac (pentru 8 portii) Ingrediente: 1 pachet (250 gr) spanac congelat, maruntit 1 lingurita sare 8 ciuperci mari 1 lingura ulei de masline extravirgin Mod de preparare: Puneti o cana de apa intr-o cratita mijlocie si lasati-o sa fiarba. Adaugati
  • Supa crema de rosii, 0.7 puncte WW
    Supa crema light de rosii (0.7 puncte per 100 gr) Ingrediente: 1 conserva de rosii decojite 1 ceapa portivita 2 lingurite de ulei de masline piper chilly busuioc Mod de preparare: Ceapa se taie rondele si se caleste putin in ulei. Se adauga rosiile taiate

Scrie o părere

Dacă vrei să discuţi mai multe despre stilul de viaţă sănătos şi alimentatia corectă, intră pe forum!

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele articole
Ultimele comentarii
Ultimele subiecte în forum
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare:
Fripturi, Mancaruri cu carne, Promo (50 / 424)


La scurt timp dupa ce am anuntat ca s-au strans 1.000 de semnaturi pentru Prima Petitie Nationala pentru dreptul la o viata sanatoasa, astazi avem deja peste 3.000 de semnaturi. Am observat ca majoritatea oamenilor ...