Bomboane sanatoase din fructe uscate
31 Iulie, 2012 Deserturi, Dulciuri, Promo, Retete RAW, Retete lacto vegetariene, Retete post, Retete vegetariene |
![]() |
Ingrediente pentru 28 bucati (~57 kcal/bomboana):
pentru invelis:
- nuci – 25 gr
- cacao – 8 gr
- zahar brut/sirop de agave – 15 gr
Mod de preparare:
- Ingredientele se pun in blender si se mixeaza.
- Se formeaza bomboane in forma de bilute, dimensiunea aproximativa a unei nuci, in jur de 15 gr o bomboana.
- Ingredientele (fara sirop de agave) pentru invelis se pun in blender si se mixeaza.
- Se incorporeaza siropul de agave.
- Bomboanele se tavalesc prin amestecul obtinut si se pun la frigider sau se pot manca direct.
Pofta buna!
Informatii nutritionale per bomboana:
- ~57 kcal
- 0.8 gr proteine
- 2.9 gr grasime
- 8.3 gr carbohidrati
- 5.1 gr zaharuri
- 1 gr fibre
Mai cititi si...
- Inghetata verde racoritoare de avocado si ruccola
Ingrediente pentru 4 portii: foto: livejournal.com 1 banana mare 1 avocado mediu 1/2 legatura de ruccola 1-2 lingurite suc de lamaie sirop de agave Mod de preparare: Toate ingredientele, in afara de siropul de agave, se aseaza in blender si se mixeaza foarte - Bomboane de capsuni-banane, 56 kcal/100 gr
Ingrediente pentru 10 portii: foto: livejournal.com 3 pahare iaurt natural semidegresat 2 pahare capsuni congelate/proaspete 1 banana foarte coapta, marime medie 2 lingurite extract natural de vanilie 2 linguri miere sau sirop de agave Mod de preparare: Capsunile se mixeaza cu ajutorul unui - Pasca fara aluat, III
Ingrediente (~240 kcal/100 gr): 350 gr branza de vaci 9% 150 gr smantana 15% 100 gr unt 2 bucati oua (galbenusuri) 65 gr zahar brut/sirop de agave/miere esenta de vanilie stafide fructe uscate Mod de preparare: Branza de vaci se trece prin sita. Galbenusurile se separa - Cheesecake de lamaie-mac, fara gluten
Ingrediente blat: 250 gr faina de migdale 1 ou 125 gr unt 75 gr sirop agave putina sare Ingrediente umplutura de mac: 150 gr mac 1 galbenus 2 linguri sirop de agave Ingrediente crema: 500 gr crema de branza (cream-cheese) 3 oua 100 gr sirop agave 1 lingurita coaja - Panna cotta cu sos de capsuni/fructe de padure
Ingrediente: frisca – 1 pahar lapte – 1 pahar zahar brut/sirop de agave – 75 gr extract natural de vanilie – 1 lingurita gelatina, intarire rapida – 8 gr coaja de lamaie – 1 bucata capsuni/fructe de padure – 300 gr Mod de