Para in ciocolata, Montignac faza I
Ingrediente:
2 pere (cate vreti voi, eu de data aceasta le-am lasat intregi, data viitoare nu le mai las intregi)
- 350 ml apa
- 3 linguri fructoza
- 70 gr ciocolata 85% cacao
Mod de preparare:
- Perele le-am curatat de coaja si le-am dat in clocot in apa cu fructoza care fierbea.
- Am lasat sa dea 2-3 clocote, apoi le-am scos pe rand si le-am asezat in boluri.
- Ciocolata am topit-o in microunde, am pus 1-2 linguri de apa calda, dar puteti pune din siropul in care au fiert perele.
- Ciocolata se toarna deasupra si perele se dau la frigider.
Pofta buna !
Mai cititi si...
- Crema de ciocolata cu cafea, Montignac faza I
Ingrediente: 300 ml lapte 20 gr fructoza 3 linguri cafea instant decofeinizata 4 foi de gelatina dr. oetker 400 ciocolata neagra (eu am pus 200 gr 70% cacao si 200 gr 90% cacao, gustul este foarte puternic) 200 ml frisca (am - Crema caramel, Montignac faza II
Ingrediente: 1 litru de lapte integral 8 oua 1 lamaie rasa 4 linguri de fructoza in compozitie 4 linguri de fructoza pentru caramel Mod de preparare: Se fierbe laptele apoi se lasa la racit, iar pe urma se amesteca cu fructoza, ouale - Prajiturele de cocos fara foc, pentru Craciun
Ingrediente pentru 16 prajiturele: zahar brun/fructoza/sirop de agave – 100 gr galbenusuri fierte – 4 bucati unt – 30 gr rom/lichior de oua – 3 linguri nuca de cocos rasa – 100 gr ciocolata Mod de preparare: Toate ingredientele, in afara de ciocolata, - Sarlota de ciocolata, Montignac Faza II
Ingrediente: 1 avocado 1 pahar mare de 400 gr de zmeura 2 tablete de ciocolata 75% cacao 2 linguri de lapte de cocos ( cocos, apa, emulgator) 2 linguri (mari de ciorba) de sirop de agave Mod de preparare: Am facut din - Vinete “parmigiana”
Ingrediente: ceapa usturoi vinete suc de rosii sare ulei de masline mozzarella parmezan busuioc Mod de preparare: Am spalat vinetele, le-am taiat pe lung apoi le-am lasat in apa cam vreo 20 de minute. Le-am lasat la scurs bine, apoi le-am presarat cu putina sare. Intre timp