Calorii Slăbuţe Cursuri profesionale de pictura
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Concurs Slăbuţe!Slabute TV

Para in ciocolata, Montignac faza I

Ingrediente:

  • para ciocolata montignac faza i Para in ciocolata, Montignac faza I2 pere (cate vreti voi, eu de data aceasta le-am lasat intregi, data viitoare nu le mai las intregi)
  • 350 ml apa
  • 3 linguri fructoza
  • 70 gr ciocolata 85% cacao

Mod de preparare:

  1. Perele le-am curatat de coaja si le-am dat in clocot in apa cu fructoza care fierbea.
  2. Am lasat sa dea 2-3 clocote, apoi le-am scos pe rand si le-am asezat in boluri.
  3. Ciocolata am topit-o in microunde, am pus 1-2 linguri de apa calda, dar puteti pune din siropul in care au fiert perele.
  4. Ciocolata se toarna deasupra si perele se dau la frigider.

Pofta buna !

Mai cititi si...

  • Crema de ciocolata cu cafea, Montignac faza I
    Ingrediente: 300 ml lapte 20 gr fructoza 3 linguri cafea instant decofeinizata 4 foi de gelatina dr. oetker 400 ciocolata neagra (eu am pus 200 gr 70% cacao si 200 gr 90% cacao, gustul este foarte puternic) 200 ml frisca (am
  • Crema caramel, Montignac faza II
    Ingrediente: 1 litru de lapte integral 8 oua 1 lamaie rasa 4 linguri de fructoza in compozitie 4 linguri de fructoza pentru caramel Mod de preparare: Se fierbe laptele apoi se lasa la racit, iar pe urma se amesteca cu fructoza, ouale
  • Prajiturele de cocos fara foc, pentru Craciun
    Ingrediente pentru 16 prajiturele: zahar brun/fructoza/sirop de agave – 100 gr galbenusuri fierte – 4 bucati unt – 30 gr rom/lichior de oua – 3 linguri nuca de cocos rasa – 100 gr ciocolata Mod de preparare: Toate ingredientele, in afara de ciocolata,
  • Sarlota de ciocolata, Montignac Faza II
    Ingrediente: 1 avocado 1 pahar mare de 400 gr de zmeura 2 tablete de ciocolata 75% cacao 2 linguri de lapte de cocos ( cocos, apa, emulgator) 2 linguri (mari de ciorba) de sirop de agave Mod de preparare: Am facut din
  • Vinete “parmigiana”
    Ingrediente: ceapa usturoi vinete suc de rosii sare ulei de masline mozzarella parmezan busuioc Mod de preparare: Am spalat vinetele, le-am taiat pe lung apoi le-am lasat in apa cam vreo 20 de minute. Le-am lasat la scurs bine, apoi le-am presarat cu putina sare. Intre timp

Scrie o părere

Dacă vrei să discuţi mai multe despre stilul de viaţă sănătos şi alimentatia corectă, intră pe forum!

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele articole
Ultimele comentarii
Ultimele subiecte în forum
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare:
Deserturi, Dulciuri, Promo, Retete Montignac faza I, Retete Montignac faza II, Retete lacto vegetariene, Retete post, Retete vegetariene (53 / 461)


Ingrediente: carne de cocos (eu am folosit pulpe si piept iar restul cocosului l-am pastrat pentru o ciorbita), 1365g vin rosu sec, 400ml cognac, 60ml ciuperci intregi, 320g ceapa, 365g ulei de masline extravirgin, 60ml ...