Ingrediente:
2 pere (cate vreti voi, eu de data aceasta le-am lasat intregi, data viitoare nu le mai las intregi)
350 ml apa
3 linguri fructoza
70 gr ciocolata 85% cacao
Mod de preparare:
Perele le-am curatat de coaja si le-am dat in clocot in apa cu fructoza care fierbea.
Am lasat sa dea 2-3 clocote, apoi le-am scos pe rand si ...Citeste »
Ingrediente:
frisca – 1 pahar
lapte – 1 pahar
zahar brut/sirop de agave – 75 gr
extract natural de vanilie – 1 lingurita
gelatina, intarire rapida – 8 gr
coaja de lamaie – 1 bucata
capsuni/fructe de padure – 300 gr
Mod de preparare:
Gelatina se pune la inmuiat in apa rece. Cand se umfla, se pune en bain-marie pana la dizolvarea completa.
Frisca, laptele ...Citeste »
Ingrediente:
150 gr biscuiti de ovaz, fara zahar
50 gr ciocolata amara
50 gr unt
450 gr crema de branza (cream cheese)
200 ml frisca 35%
4 linguri zahar brut
suc din 1/2 de lamaie
1 lingurita coaja de lamaie rasa
1 lingurita gelatina (20 gr)
250 gr fructe de padure congelate (visine, capsuni, coacaze)
2 linguri zahar brut
1 pliculet gelatina, intarire rapida
Mod de preparare:
O forma ...Citeste »
Ingrediente:
1 avocado
1 pahar mare de 400 gr de zmeura
2 tablete de ciocolata 75% cacao
2 linguri de lapte de cocos ( cocos, apa, emulgator)
2 linguri (mari de ciorba) de sirop de agave
Mod de preparare:
Am facut din avocado piure, am mixat si zmeura in bol, am pus siropul de agave.
In acest timp intr-un vas am topit ciocolata ...Citeste »
Iata un desert foarte usor de facut, delicios si dietetic.
Ingrediente pentru 4 portii:
400 gr iaurt
2-3 linguri miere de albine
400 gr afine congelate
1 lingura zeama de lamaie
2 linguri fulgi de cocos
Mod de preparare:
Mierea se freaca cu 300 gr de afine congelate.
Treptat se adauga iaurtul si se amesteca bine, pana se obtine o pasta omogena.
Deasupra se pune ...Citeste »