Ingrediente:
2 pere (cate vreti voi, eu de data aceasta le-am lasat intregi, data viitoare nu le mai las intregi)
350 ml apa
3 linguri fructoza
70 gr ciocolata 85% cacao
Mod de preparare:
Perele le-am curatat de coaja si le-am dat in clocot in apa cu fructoza care fierbea.
Am lasat sa dea 2-3 clocote, apoi le-am scos pe rand si ...Citeste »
Ingrediente:
300 ml lapte
20 gr fructoza
3 linguri cafea instant decofeinizata
4 foi de gelatina dr. oetker
400 ciocolata neagra (eu am pus 200 gr 70% cacao si 200 gr 90% cacao, gustul este foarte puternic)
200 ml frisca (am mai batut 200 ml frisca in plus pentru decor)
Mod de preparare:
Gelatina se pune la inmuiat in apa.
Laptele, fructoza, cafeaua se ...Citeste »
O reteta delicioasa pentru dieta Montignac faza I si nu numai.
Ingrediente:
500 g naut boabe (ori din conserva, ori boabe pe care le punem o noapte la inmuiat in apa rece, dupa care le fierbem foarte bine pana se inmoaie si apoi le strecuram)
200 g ardei capia (am pus punguta de ardei capia tocat si pastrat ...Citeste »
Mihaela1006 este o slabuta dedicata comunitatii, un om deosebit si, cu siguranta, o mama si o femeie exemplu.
Ea face parte din gasca slabutelor care urmeaza dieta Montignac. De asemenea, este a saptea slabuta din Generatia Slabute 2011.
Va invitam sa cititi povestea ei de succes. Sunt sigura ca o sa va placa si o sa ...Citeste »
A mai aparut inca o noutate in comunitatea slabutelor!
Un ajutor pentru adeptii dietei Michel Montignac, dar si pentru cei care au probleme cu glicemia, si nu numai, mai exact, pentru oricine care vrea sa isi aleaga alimentele nu doar in functie de aportul lor caloric, ci si in functie de IG-ul lor.
A fost pusa ...Citeste »