Calorii Slăbuţe Cursuri profesionale de pictura
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Concurs Slăbuţe!Slabute TV

Garnitura de naut boabe, Montignac Faza I

O reteta delicioasa pentru dieta Montignac faza I si nu numai.

Ingrediente:

  • garnitura naut boabe Garnitura de naut boabe, Montignac Faza I500 g naut boabe (ori din conserva, ori boabe pe care le punem o noapte la inmuiat in apa rece, dupa care le fierbem foarte bine pana se inmoaie si apoi le strecuram)
  • 200 g ardei capia (am pus punguta de ardei capia tocat si pastrat la congelator pentru iarna)
  • 1 ceapa mare (200g) taiata marunt
  • 1 conserva de rosii cubulete (doar cu rosii, sare si apa) de 400 g
  • oregano (1 lingura)
  • sare si piper
  • ulei de masline (3 linguri)
  • boia iute (1/2 lingurita)

Mod de preparare:

Am pus la calit ceapa cu mirodeniile.

Am adaugat ardeiul capia ,apoi boabele de naut scurse bine, rosiile din cutie si am adaugat putina apa.

Am lasat sa fiarba pana ce a a scazut.

Pofta buna!

Mai cititi si...

  • Clatite umplute cu pui si ciuperci si sos bechamel, Montignac faza I
    Ingrediente clatite: Faceti clatite din faina de naut, asa cum am aratat la socca (click). Ingrediente umplutura: 1 ceapa 400 gr ciuperci piept de pui tocat pasta de rosii fara adaosuri sare piper usturoi oregano apa Ingrediente sos bechamel: 1 lingura plina faina de naut 2 linguri ulei de
  • Pizza cu ciuperci si fenicul
    Ingrediente pentru 2 portii: Aluat 150 gr faina integrala 100 fr branza de vaci 1 lingurita praf de copt 3 linguri de lapte 2 linguri de ulei masline sare piper Umplutura 250 gr rosii sare piper 1 bulb de fenicul 50 gr champignon boia de ardei 1 lingura de ulei de
  • Lasagna cu spanac
    Lasagna cu spanac (pentru 2 portii) Ingrediente: 500 gr spanac 1 ceapa 1 lingura ulei 1 catel usturoi sare, piper nucsoara rosii dintr-o conserva (850 ml) boia de ardei 1/2 lingurita oregano 1 lingura faina 250 gr branza de vaci 6 foi lasagna frunze de busioc Mod de preparare: Spanacul se
  • Sarmalute cu urda si ciuperci a la Montignac
    Sarmalute cu urda si ciuperci Ingrediente: urda 2 oua ceapa verde ardei gras rosu marar patrunjel ciuperci 1 lingura ulei masline extravirgin putin cimbru boabe de piper boia dulce foi de dafin sare putin jambon afumat pentru gust suc de rosii bors Mod de preparare: Asezam pe fundul vasului varza tocata marunt (cotoare si
  • Vinete “parmigiana”
    Ingrediente: ceapa usturoi vinete suc de rosii sare ulei de masline mozzarella parmezan busuioc Mod de preparare: Am spalat vinetele, le-am taiat pe lung apoi le-am lasat in apa cam vreo 20 de minute. Le-am lasat la scurs bine, apoi le-am presarat cu putina sare. Intre timp

O părere despre “Garnitura de naut boabe, Montignac Faza I”

  1. 1
    diete

    Dap foarte bune diete

Scrie o părere

Dacă vrei să discuţi mai multe despre stilul de viaţă sănătos şi alimentatia corectă, intră pe forum!

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele articole
Ultimele comentarii
Ultimele subiecte în forum
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare:
Garnituri, Promo, Retete Montignac faza I (141 / 427)


Am promis ca voi impartasi cu voi experienta mea legata de mancatul in exces cantitativ si o sa o combin cu cunostinte psihologice. Mai intai de toate este important sa stabilim daca avem sau nu ...