Garnitura de naut boabe, Montignac Faza I
11 August, 2011 Garnituri, Promo, Retete Montignac faza I |
O reteta delicioasa pentru dieta Montignac faza I si nu numai.
Ingrediente:
- 500 g naut boabe (ori din conserva, ori boabe pe care le punem o noapte la inmuiat in apa rece, dupa care le fierbem foarte bine pana se inmoaie si apoi le strecuram)
- 200 g ardei capia (am pus punguta de ardei capia tocat si pastrat la congelator pentru iarna)
- 1 ceapa mare (200g) taiata marunt
- 1 conserva de rosii cubulete (doar cu rosii, sare si apa) de 400 g
- oregano (1 lingura)
- sare si piper
- ulei de masline (3 linguri)
- boia iute (1/2 lingurita)
Mod de preparare:
Am pus la calit ceapa cu mirodeniile.
Am adaugat ardeiul capia ,apoi boabele de naut scurse bine, rosiile din cutie si am adaugat putina apa.
Am lasat sa fiarba pana ce a a scazut.
Pofta buna!
Mai cititi si...
- Clatite umplute cu pui si ciuperci si sos bechamel, Montignac faza I
Ingrediente clatite: Faceti clatite din faina de naut, asa cum am aratat la socca (click). Ingrediente umplutura: 1 ceapa 400 gr ciuperci piept de pui tocat pasta de rosii fara adaosuri sare piper usturoi oregano apa Ingrediente sos bechamel: 1 lingura plina faina de naut 2 linguri ulei de - Pizza cu ciuperci si fenicul
Ingrediente pentru 2 portii: Aluat 150 gr faina integrala 100 fr branza de vaci 1 lingurita praf de copt 3 linguri de lapte 2 linguri de ulei masline sare piper Umplutura 250 gr rosii sare piper 1 bulb de fenicul 50 gr champignon boia de ardei 1 lingura de ulei de - Lasagna cu spanac
Lasagna cu spanac (pentru 2 portii) Ingrediente: 500 gr spanac 1 ceapa 1 lingura ulei 1 catel usturoi sare, piper nucsoara rosii dintr-o conserva (850 ml) boia de ardei 1/2 lingurita oregano 1 lingura faina 250 gr branza de vaci 6 foi lasagna frunze de busioc Mod de preparare: Spanacul se - Sarmalute cu urda si ciuperci a la Montignac
Sarmalute cu urda si ciuperci Ingrediente: urda 2 oua ceapa verde ardei gras rosu marar patrunjel ciuperci 1 lingura ulei masline extravirgin putin cimbru boabe de piper boia dulce foi de dafin sare putin jambon afumat pentru gust suc de rosii bors Mod de preparare: Asezam pe fundul vasului varza tocata marunt (cotoare si - Vinete “parmigiana”
Ingrediente: ceapa usturoi vinete suc de rosii sare ulei de masline mozzarella parmezan busuioc Mod de preparare: Am spalat vinetele, le-am taiat pe lung apoi le-am lasat in apa cam vreo 20 de minute. Le-am lasat la scurs bine, apoi le-am presarat cu putina sare. Intre timp
Septembrie 9th, 2011 at 20:33
Dap foarte bune diete