Ingrediente:
file de curcan/piept de curcan – 800 gr
ulei de masline – 2 linguri
ierburi aromatice provensale – 2 lingurite ceai
sare, piper (alb, negru, verde, roz) – dupa gust
Ingrediente sos:
merisoare – 300 gr
vin rosu sec – 150 ml
suc de portocale – 150 ml
fructoza/sirop de agave – 50 gr
Mod de preparare:
Fileul de curcan se sareaza si pipereaza foarte ...Citeste »
Ingrediente:
ardei gras rosu dulce – 1 bucata
cammembert – 150 gr
file de pui – 250 gr
sare, piper – dupa gust
ulei de masline extravirgin – 1 lingura
jambon – 5-6 felii subtiri
Mod de preparare:
Ardeiul gras se pune pe un grill, se coace pana este gata.
Se curata de pielita si se taie fasii subtiri.
Fileul de pui se taie fasii, ...Citeste »
Ingrediente pentru 16 portii:
file de pui/piept de pui – 3 bucati
bulion de pui
cascaval slab/mozzarella – 300 gr
broccoli – 500 gr
champignon marinati – 300 gr
verdeata – multa
capere
rosii – pentru decor
gelatina
sare – dupa gust
Mod de preparare:
Pieptul de pui se fierbe in apa cu sare, apoi se scurge de apa, se lasa la racit, iar mai tarziu se ...Citeste »
Ingrediente pentru 10 portii:
sare de/pentru masa – 1.5gr
branza negrasa 0% grasime – 875 gr
broccoli, gatit, fiert, scurs de apa, cu sare – 425 gr
conopida, gatita, fiarta, scursa de apa, cu sare – 830 gr
ardei (rosu, congelat) – 160 gr
ou de gaina, integral – 6 bucati
cascaval cu grasime redusa, Cheddar sau Colby – 45 gr
Mod de ...Citeste »
Ingrediente clatite:
Faceti clatite din faina de naut, asa cum am aratat la socca (click).
Ingrediente umplutura:
1 ceapa
400 gr ciuperci
piept de pui tocat
pasta de rosii fara adaosuri
sare
piper
usturoi
oregano
apa
Ingrediente sos bechamel:
1 lingura plina faina de naut
2 linguri ulei de masline
sare
apa
Mod de preparare sos bechamel:
Am pus uleiul si faina sa se prajeasca un pic (nu este necesar, eu asa am ...Citeste »