Tarta colorata “Slabute”
15 Noiembrie, 2010 Mancaruri cu legume, Promo, Retete South Beach faza I, Retete South Beach faza II, Retete South Beach faza III |
Ingrediente pentru 10 portii:
- sare de/pentru masa – 1.5gr
- branza negrasa 0% grasime – 875 gr
- broccoli, gatit, fiert, scurs de apa, cu sare – 425 gr
- conopida, gatita, fiarta, scursa de apa, cu sare - 830 gr
- ardei (rosu, congelat) – 160 gr
- ou de gaina, integral – 6 bucati
- cascaval cu grasime redusa, Cheddar sau Colby – 45 gr
Mod de preparare:
- Se ia un platou mare, se acopera cu hartie de copt.
- Se intinde toata branza de vaci cu mana si se niveleaza pana se obtine o suprafata perfect nivelata si de grosime egala.
- Se sareaza dupa gust.
- Pe mijloc, cu ajutorul broccoli se “deseneaza” litera “S”, in jurul ei “se infige” in branza conopida.
- Apoi se presara ardeiul gras rosu taiat cubulete.
- Deasupra se toarna ouale batute spuma si se presara cascavalul razuit.
Pofta buna!
Rezulta 1990 gr de tarta cu legume “Slabute”. O portie inseamna ~200 gr.
- Informatii nutritionale Tarta/platou colorat de legume “Slabute”
- Indice Glicemic si Incarcatura Glicemica Tarta/platou colorat de legume “Slabute”
- Puncte Weight Watchers Tarta/platou colorat de legume “Slabute”
Mai cititi si...
- Masa de Pasti – varianta ovo-lacto-vegetariana
Felul I Supa de verdeturi, de Pasti (~198 kcal/portie) Ingrediente pentru 6 portii: apa – 1500 ml oua de prepelita, fierte tare – 6 bucati frunze de coriandru – 4 legaturi patrunjel proaspat – 2 legaturi cascaval, cheag tare – 200 gr faina - Cate calorii are o reteta?
Nu stii cate calorii au retetele/mancarurile gatite in casa?! Atunci acest articol este pentru tine. Ne vom folosi de un exemplu pentru a intelege mecanismul de calcul. Pentru a usura calcularea vom folosi calculatorul nutritional de - Rulada de carne a la Montignac
Ingrediente: carne tocata (poate sa fie de vita, de pui sau amestec vita cu porc) 2 oua crude oua fierte branza ardei rosu Mod de preparare: Se condimenteaza carnea, se pun si 2 oua crude, apoi din amestecul acesta se intinde o - Pulpa de curcan cu legume, la cuptor
Ingrediente: pulpa superioara de curcan fara os si piele, 860g 1 conserva ciuperci intregi, 220g 1 cutie rosii decojite, 150g 1 ceapa rosie, 35g 1 morcov, 130g 1 ardei gras rosu, 195g 4-5 catei de usturoi, 18g vin alb sec, 100ml ulei de masline - Salata de fasole, de post
Salata de fasole, reteta de post Ingrediente pentru 4 portii: 250 gr fasole boabe (fiarta, cu morcovi, pastarnac si ceapa) 3 ridichi 1 ardei gras rosu 1 ceapa rosie, medie 1 legatura de patrunjel sare, piper, dupa gust 2-3 linguri de ulei de