Retete Montignac faza I
“Cartofi prajiti / copti”, Montignac faza I
2 Septembrie, 2010Aperitive, Retete Montignac faza I 3 ComentariiIngrediente pentru 3-4 persoane:
125 gr faina de naut
1 lingurita ulei de masline
500 ml apa
sare
Mod de preparare:
Apa se pune la fiert cu sarea si uleiul
Cand apa incepe sa fiarba, se pune faina de naut si se amesteca energic pentru a nu se forma cocoloase. Daca se vor forma, folositi un mixer pentru a le sparge.
Intr-o tavita, ...Citeste »
… pentru ca imi era pofta de ceva dulce am zis sa fac ceva care sa mearga la PL, ca doar urda e cu grasime…
Ingrediente:
~400 g urda
6 oua
esenta de rom
coaja de portocala
migdale sfaramate
3 linguri de faina de soia
fructoza (cam 3-4 linguri)
Mod de preparare:
Se amesteca toate ingredientele, se pun intr-o forma acoperita cu hartie de copt ...Citeste »
Este o reteta de ardei umpluti pe care in nici un caz nu trebuie sa o ocoliti.
Sunt foarte buni, dietetici si se potrivesc de minune pentru faza I Montignac.
Ingrediente:
7 ardei
1/2 kg de carne tocata de manzat
4 ciuperci cu tot cu codite
patrunjel
sare piper
1 ou
2 cepe
Mod de preparare:
Am tocat si amestecat toata carnea cu o ceapa, ...Citeste »
Ingrediente:
dovlecei
urda
piper
ceapa verde
zaatar
cabanos
rosii
oua – 4 bucati
cascaval
Mod de preparare:
Am pus un rand de felii subtiri de dovlecei, am presarat urda sfaramata, piper, ceapa verde, zaatar (un condiment din Israel), cateva rondele de cabanos (mai mult de miros, ca sunt afumati), apoi am pus iar dovlecei si din nou acelasi strat de urda, ceapa verde, etc…
La sfarsit, am ...Citeste »
Ingrediente salata:
77 gr quinoa
1 legatura patrunjel
1 castravete
1 rosie mare sau 2 medii
1 legatura ceapa verde
Ingrediente sos:
1/4 suc de lamaie (3-4 linguri)
1/4 ulei de masline (3 linguri )
1/4 lingurita piper
1/2 lingurita sare
Mod de preparare:
Quinoa se spala o data dupa care se pune in apa 250ml pentru 15 min.
Dupa ce s-a fiert, se lasa la racit.
Intre timp ...Citeste »