Taboule aux Quinoa
8 Iunie, 2010 Promo, Retete Montignac faza I, Retete lacto vegetariene, Retete vegetariene, Salate |
![]() |
Ingrediente salata:
- 77 gr quinoa
- 1 legatura patrunjel
- 1 castravete
- 1 rosie mare sau 2 medii
- 1 legatura ceapa verde
Ingrediente sos:
- 1/4 suc de lamaie (3-4 linguri)
- 1/4 ulei de masline (3 linguri )
- 1/4 lingurita piper
- 1/2 lingurita sare
Mod de preparare:
- Quinoa se spala o data dupa care se pune in apa 250ml pentru 15 min.
- Dupa ce s-a fiert, se lasa la racit.
- Intre timp ne ocupam de legume, se spala patrunjelul bine si se lasa sa se zvante un picut, castravetele daca are samburi mari se curata de ei si se va taia cubulete, la fel procedam si cu rosiile.
- Ceapa verde se toaca marunt, legatura de patrunjel se toaca marunt.
- Intr-un bol punem toate ingredientele, preparam sosul dupa care turnam peste, se amesteca apoi se lasa la frigider 2 ore.
Pofta buna!
Mai cititi si...
- Salata de oua cu ridichi
Salata de oua cu ridichi (270 kcal/portie) Ingrediente pentru 1 portie: 2 oua (crude sau fierte tari) 1/2 legatura de ridichi 1/2 legatura de patrunjel 1/2 legatura de arpagic 1 lingura crema de branza 2 linguri iaurt slab 1/2 lingurita suc de lamaie 1/2 - Salata de spanac, Montignac Faza I
Reteta pentru faza I dieta Montignac, recomandata de slabuta Teodora Ingrediente: jumatate kg de spanac 2 fire de ceapa verde o legatura mica de marar proaspat ulei de masline otet sare Mod de preparare: Se spala bine spanacul. Se taie fasii. Se spala si se taie - Ciorba de manzat
Ciorba taraneasca de manzat Ingrediente: Carne manzat (pulpa, spata) – 750 g Morcov – 150 g Patrunjel radacina – 75 g Pastarnac – 75 g Telina radacini – 100 g Ceapa uscata – 150 g Cartofi – 300 g Ardei gras verde – 150 - Turte de quinoa
Ingrediente pentru 13-15 bucati: foto: livejournal.com 200 gr quinoa nepreparat 2-3 oua 1 ceapa 100 gr parmezan 4 catei de usturoi ceapa verde 100 gr fulgi de ovaz macinati 1/2 lingurita sare, piper dupa gust Mod de preparare: Quinoa se prepara conform indicatiilor de pe punga - Salata de Craciun cu pui
Ingrediente pentru 10 portii: piept de pui – 1 kg salata – 2 capatani ceapa verde – 1 legatura ridiche – 4 bucati medii ardei gras verde – 3 bucati ceapa – 3-4 bucati medii unt – 15-20 gr rodie – 1/2 bucata
Aprilie 9th, 2013 at 20:25
Cam cate calorii are per 100g?