Burger dietetic de porc
Ingrediente pentru 8 burgeri mari/8 portii:
Carne de porc, proaspata, prelucrata, spata, muschiulet, carne degresata, crud, 1363 gr
- Frunze marar proaspat, 20 gr
- Patrunjel, proaspat, 15 gr
- Ceapa, 207 gr
- Oua proaspete – 2 bucati
- Sare de/pentru masa, dupa gust
- Piper, dupa gust
Mod de preparare:
- Carnea de porc se da prin masina de tocat.
- Apoi, se dau tot prin masina de tocat verdeturile si la sfarsit ceapa.
- Se amesteca cu ouale, piper si sare, dupa gust, pana ce se obtine o masa omogena.
- Se formeaza burgeri, trebuie sa se primeasca in jur de 8 burgeri mari.
- Se pot face fie la cuptor, fie la abur sau la gratar de aragaz.
- Se fac pe ambele parti, pana ce sunt gata.
Informatii nutritionale pentru Burger dietetic de porc
Informatii nutritionale per un burger (per portie):
- 213.2 kcal
- 36.7 gr proteine
- 5.1 gr proteine
- 3 gr carbohidrati
- 0.5 gr fibre
- 579.9 mg sodiu
Mai cititi si...
- Pizza fara aluat “Slabuta”
Ingrediente pentru 4 portii: oua proaspete – 100 gr (2 bucati) mozzarella – 95 gr ciuperci champignon crude – 500 gr rosii – 150 gr ceapa verde – 15 gr marar – 20 gr sare de masa dupa gust piper negru dupa - Ardei umpluti cu pate
Ardei umpluti cu pate Ingrediente pentru 6 portii: ficat de vita – 350 gr carne tocata de vita – 150 gr ardei gras – 3 bucati ceapa, marime mare – 1 bucata usturoi pisat – 2 catei spanac – 100 gr ulei de - Chiftele de porc, la cuptor
Chiftelute de porc la cuptor (15 bucati) Ingrediente: 375 gr carne de porc tocata (din pulpa de porc, degresata) sare piper coriandru marar uscat, 1/2 lingurita 1 ou Mod de preparare: Se amesteca toate ingredientele de mai sus. Se umezesc mainile pentru a forma chiftelutele - Rulada de porc cu ciuperci
Ingrediente: file de porc/pulpa de porc – 1.015 gr ciuperci champignon – 8-10 bucati ardei dulce uscat – 2 linguri usturoi – 5 catei paprika sare, piper negru – dupa gust Mod de preparare: Carnea de porc se taie cubulete, care se sareaza - Ciuperci cu mozzarella
O reteta de aperitiv dietetic foarte simpla, usor de facut si delicioasa. Ingrediente pentru 2 portii: ciuperci champignon – 214 gr (4 “palarii” mari) sare, piper – dupa gust mozzarella – 75 gr patrunjel tocat Mod de preparare: Se spala ciupercile.
Februarie 13th, 2012 at 22:04
Nu am mancat niciodata burger…mi se pare o reteta simpla si am sa o bag si eu in meniu, sincer m-am cam saturat de pui…ma bucur ca am descoperit reteta.