Calorii Slăbuţe Cursuri profesionale de pictura
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Concurs Slăbuţe!Slabute TV

Ardei umpluti cu pate

Mancaruri cu carne, Retete Pasti


Marina Capaţîna (Slăbuţa), Iniţiatorul mişcării pentru stilul de viaţă sănătos din România, Iniţiatorul Primei Petiţii Naţionale Pentru Dreptul la o Viaţă Sănătoasă, Artist Vizual, Co-Fondator Slabute.ro

Ardei umpluti cu pate, articol scris de catre Slăbuţa

Ardei umpluti cu pate

Ingrediente pentru 6 portii:

  • ardei umplut pate1 Ardei umpluti cu pateficat de vita – 350 gr
  • carne tocata de vita – 150 gr
  • ardei gras – 3 bucati
  • ceapa, marime mare – 1 bucata
  • usturoi pisat – 2 catei
  • spanac – 100 gr
  • ulei de masline – 1 lingura
  • nucsoara, praf – 1 varf de cutit
  • patrunjel si marar tocat – 1 lingura
  • salvie, frunze – 2 bucati
  • sare – dupa gust

Mod de preparare:

  • Ceapa se toaca marunt si se innabusa in ulei de masline, ~8 minute.
  • Spanac si salvia se spala, se usuca si se toaca marunt.
  • Ficatul se spala si se da prin masina de tocat, se amesteca cu carne tocata de vita, spanac, ceapa si verdeata.
  • Se condimenteaza cu nucsoara, sare si piper, se amesteca foarte bine.
  • Ardeiul gras se spala, se imparte in doua jumatati si se curata de seminte.
  • Jumatatile de ardei se umplu cu masa obtinuta si se aseaza pe o tava tapetata cu hartie de copt.
  • Se dau la cuptor preincalzit pentru ~20-25 minute, 180C.

Pofta buna!

Mai cititi si...

  • Lasagna cu spanac
    Lasagna cu spanac (pentru 2 portii) Ingrediente: 500 gr spanac 1 ceapa 1 lingura ulei 1 catel usturoi sare, piper nucsoara rosii dintr-o conserva (850 ml) boia de ardei 1/2 lingurita oregano 1 lingura faina 250 gr branza de vaci 6 foi lasagna frunze de busioc Mod de preparare: Spanacul se
  • Pate de Pasti
    Pate de Pasti Ingrediente pentru 10 portii: file de porc – 250 gr ficat de porc – 350 gr pulpa de pui, dezosata, fara piele, fiarta – 350 gr ceapa, marime mica – 1 bucata usturoi – 3 catei ardei gras verde,
  • Salata de Craciun cu pui
    Ingrediente pentru 10 portii: piept de pui – 1 kg salata – 2 capatani ceapa verde – 1 legatura ridiche – 4 bucati medii ardei gras verde – 3 bucati ceapa – 3-4 bucati medii unt – 15-20 gr rodie – 1/2 bucata
  • Salata de spanac, Montignac Faza I
    Reteta pentru faza I dieta Montignac, recomandata de slabuta Teodora Ingrediente: jumatate kg de spanac 2 fire de ceapa verde o legatura mica de marar proaspat ulei de masline otet sare Mod de preparare: Se spala bine spanacul. Se taie fasii. Se spala si se taie
  • Ardei umpluti cu carne, Montignac faza I
    Este o reteta de ardei umpluti pe care in nici un caz nu trebuie sa o ocoliti. Sunt foarte buni, dietetici si se potrivesc de minune pentru faza I Montignac. Ingrediente: 7 ardei 1/2 kg de carne tocata

Scrie o părere

Dacă vrei să discuţi mai multe despre stilul de viaţă sănătos şi alimentatia corectă, intră pe forum!

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele articole
Ultimele comentarii
Ultimele subiecte în forum
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare:
Mancaruri cu carne, Retete Pasti (3 / 37)


Pate cu jeleu de rodie Ingrediente: ficat de pui - 500 gr ulei de masline - 2 linguri ceapa-salota - 4 bucati usturoi - 2 catei vin alb sec - 100 ml unt - 150 ...