Supa crema de avocado
10 Ianuarie, 2012 Ciorbe, supe, borsuri, Promo |
![]() |
Ingrediente:
2 bucati de avocado
- 750 ml supa limpede de legume sau pui
- 1 bucata file de pui
- 150 ml smantana pentru gatit
- 100 ml vin alb sec
- ceapa verde
- suc de lamaie, 1 lingura
- paprika, sare, piper dupa gust
Mod de preparare:
File-ul de pui se pregateste la cuptor, invelit intr-o foaie de copt. Se raceste.
Smantana se amesteca cu vinul alb.
Avocado se taie in 2 jumatati, se scoate samburele, iar pulpa se da prin blender, se amesteca cu sucul de lamaie si iar se mixeaza.
Supa limpede de legume se incalzeste putin (nu se aduce la punctul de fierbere), se adauga amestecul de smantana-vin, piure-ul de avocado si se amesteca foarte bine.
Se sareaza, condimenteaza dupa gust.
In mijlocul farfuriei/bolului cu supa crema de avocado se aseaza feliutele de pui copt, iar deasupra se pun cateva fire de ceapa verde. Se serveste calda sau rece.
Pofta buna!
sursa: livejournal.com
Mai cititi si...
- Supa crema de dovleac
Ingrediente: 700 gr dovleac 1 ceapa 100 ml frisca 20% sare, piper, dupa gust 1 lingurita suc de lamaie (optional) sos de soia, dupa gust varf de cutit pudra/praf boia de ardei dulce cascaval cheag tare, dupa gust Mod de preparare: Dovleacul se portioneaza si - Supa acrisoara cu putine calorii
Cca 125 kcal/portie Ingrediente: 500 g miez de dovleac 50 g ceapa tocata 1 l. s. unt 2 l. c. miere 1 l. s. otet de sherry 700 ml supa limpede de legume sare putin piper alb proaspat macinat nucsoara 2 rosii 2 l. s. marar - Cartofi noi copti cu usturoi, susan si sos de smantana
sursa foto: www.livejournal.com Ingrediente: 1 kg cartofi noi 3-4 linguri susan 1 capatana usturoi verde sare ulei de masline patrunjel 300 ml smantana slaba 2 linguri hrean Mod de preparare: Cartofii se spala foarte bine, se sterg cu un prosop de bucatarie si se taie in - Salata calda de linte
Salata calda de linte O portie are ~85 kcal Ingrediente: 210 g linte rosie 55 g ceapa 50 ml supa de pui degresata 3 linguri otet de mere 3 linguri ceapa verde tocata 120 g rosii 1 catel de usturoi 1 lingura patrunjel verde tocat 1 - Pangasius cu sos de rosii, smantana si castraveciori
Pangasius cu sos de rosii, smantana si castraveciori Ingrediente: 2 bucati file de peste pangasius 1 ceapa mica 2 catei usturoi 2-3 rosii 2 linguri ulei masline 200 ml smantana 6-8 castravecior murati cornisoni 2 linguri
Martie 23rd, 2013 at 21:26
exact ce cautam…nu am mancat nicodata avocado pentru ca nu stiam cum se mananca, acum am gasit aceasta reteta si sigur voi incerca si eu…sper sa-mi placa…multumesc pentru postare.
Ianuarie 10th, 2012 at 14:24
Slabuta, suntem pe aceeasi lungime de unda
De ieri caut o reteta de supa de avocado iar asta mi se pare perfecta 