Calorii Slăbuţe Cursuri profesionale de pictura
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Concurs Slăbuţe!Slabute TV

Despre slabire balanta

Slabire in functie de zodia ta – Balanta

Dieta Zodiei tale 1 Commentariu
Slabire in functie de zodia ta – Balanta

Zodia balanta se caracterizeaza prin:
corp, zvelt, cu forme mai rotunjite in partea superioara a trunchiului (umeri, piept). Zonele de risc sunt: deasupra plexului, piept, gat, fata, umeri, brate.
alimentatie, este caracterizata de prea multe gustari dulci, pline de zahar si alimente cu grasimi rele. Balanta nu se poate rezuma la “o gura”, pana nu termina toata ...Citeste »

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele articole
Ultimele comentarii
  • De ce vrei sa slabesti?
    Baffitza: Buna! am 23 de ani si un baietel de1,6ani...Inka din timpul sarcinii ...
  • Ceai verde
    ana aioanei: E foarte bun ceaiul verde,si eu il beau neindulcit.dar pe langa ceai ...
  • Uleiul de migdale dulci
    ana aioanei: Minunat!!!Ma bucur foarte mult de aceste informatii,eu chiar am probleme cu parul.Ami ...
  • Nutritie - Oua
    ana aioanei: foarte bun articolul si util.am mai invatat ceva.pana acuma am evitat ouale,consumam ...
  • Eşti predispusă la Obezitate?
    oana: am 13 ani 1,54 inaltime si 62kg..dar nu stiu cum sa le ...
Ultimele subiecte în forum
  • Jurnal Suzi ^_^
    chibiusaify, Ieri 13:44:25
    Buna! Deci m-am gandit sa incep si eu un jurnal aici. Eu sunt ...
  • Jurnal Ale
    alke, 18 aug 2013 13:29:10
    Mi-a trebuit 30 de minute sa ma lamuresc cum sa imi fac ...
  • care este diferenta?
    just21, 15 aug 2013 23:01:28
    Buna seara! Am o nelamurire si sper ca una din cititoarele forumului sa ...
  • Jurnal de ciresar
    Rohzucker, 15 aug 2013 15:42:00
    Salut ! Bine v-am regasit! Sigur ca nu ma cheama asa, sigur ca ...
  • Teenager's thoughts
    lavinia elena, 15 aug 2013 10:38:23
    Buna tuturor ! Ma numesc Lavinia ,am 17 ani si sunt din ...
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: