Calorii Slăbuţe Cursuri profesionale de pictura
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Concurs Slăbuţe!Slabute TV

Despre dietetic

Tort dietetic de ciocolata

Deserturi, Dulciuri, Promo Comentarii
Tort dietetic de ciocolata

O reteta de tort dietetic delicios recomandata de slabuta CrisetenO.
Ingrediente pentru blatul de jos (26 cm):

200 g alune prajite
50-65 g pudra de cacao inchisa la culoare
4 oua
100 g fructoza
65 g unt
un praf de sare
aroma de portocala
coaja de portocala

Ingrediente pentru blatul de mijloc (26 cm):

200 g migdale prajite
30-35 g pudra de cacao inchisa la culoare
4 oua
100 ...Citeste »

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele articole
Ultimele comentarii
  • De ce vrei sa slabesti?
    Baffitza: Buna! am 23 de ani si un baietel de1,6ani...Inka din timpul sarcinii ...
  • Ceai verde
    ana aioanei: E foarte bun ceaiul verde,si eu il beau neindulcit.dar pe langa ceai ...
  • Uleiul de migdale dulci
    ana aioanei: Minunat!!!Ma bucur foarte mult de aceste informatii,eu chiar am probleme cu parul.Ami ...
  • Nutritie - Oua
    ana aioanei: foarte bun articolul si util.am mai invatat ceva.pana acuma am evitat ouale,consumam ...
  • Eşti predispusă la Obezitate?
    oana: am 13 ani 1,54 inaltime si 62kg..dar nu stiu cum sa le ...
Ultimele subiecte în forum
  • Dieta de 8 ore
    Nicki, Ieri 19:38:58
    Buna slabutelor, a incercat cineva aceasta dieta? Daca da, cu ce rezultate? Eu m-am ...
  • Jurnal Suzi ^_^
    chibiusaify, 20 aug 2013 13:44:25
    Buna! Deci m-am gandit sa incep si eu un jurnal aici. Eu sunt ...
  • Jurnal Ale
    alke, 18 aug 2013 13:29:10
    Mi-a trebuit 30 de minute sa ma lamuresc cum sa imi fac ...
  • care este diferenta?
    just21, 15 aug 2013 23:01:28
    Buna seara! Am o nelamurire si sper ca una din cititoarele forumului sa ...
  • Jurnal de ciresar
    Rohzucker, 15 aug 2013 15:42:00
    Salut ! Bine v-am regasit! Sigur ca nu ma cheama asa, sigur ca ...
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: