Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Concurs Slăbuţe!Slabute TV

Despre ovaz

Cereale – macerare, fermentare, incoltire (II)

Afectiuni digestive, Dieta, Info alimente, Obezitate, Promo, Sanatatea in familie Comentarii
Cereale – macerare, fermentare, incoltire (II)

Articolul precedent prezenta generalitati si explicatii stiintifice despre un mod optim si sanatos de preparare a cerealelor. Astfel, am aflat despre metodele prin care acidul fitic, dar si glutenul, continut in majoritatea cerealelor, poate fi partial neutralizat.
Urmeaza descrierea detaliata a fiecarei metode in parte: macerare, fermentare, incoltire.
Macerarea cerealelor
Macerarea cerealelor integrale se face intr-un mediu acid ...Citeste »

Ovaz, fulgi de ovaz

Afectiuni cardio-vasculare, Afectiuni digestive, Calorii, Diabet zaharat, Info alimente, Obezitate, Promo, Sanatatea in familie Comentarii
Ovaz, fulgi de ovaz

Ovazul – bun la toate
Faina de ovaz si taratele de ovaz sunt surse importante de fibre dietetice.
Aceste fibre contin un amestec de aproximativ jumatate fibre solubile si jumatate fibre insolubile. O componenta a fibrelor solubile, gasita in ovaz, sunt beta-glucanii, fibre solubile, care s-au dovedit eficiente in reducerea colesterolului din sange.
Ovazul este, de asemenea, una ...Citeste »

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele articole
Ultimele comentarii
Ultimele subiecte în forum
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: