Spanacul are frunze de culoare verde inchis si poate fi folosit in alimentatia zilnica, sub forma de salate, mancaruri, etc.
Frunzele tinere de spanac au un gust delicios. Dar inainte de a le consuma, trebuie sa le spalam bine, iar partile stricate sa le aruncam.
Spanacul are multe substante nutritive valoroase, cum ar fi bioflavonoidele si antioxidantii, ...Citeste »
Despre spanac
Lasagna cu spanac (pentru 2 portii)
Ingrediente:
500 gr spanac
1 ceapa
1 lingura ulei
1 catel usturoi
sare, piper
nucsoara
rosii dintr-o conserva (850 ml)
boia de ardei
1/2 lingurita oregano
1 lingura faina
250 gr branza de vaci
6 foi lasagna
frunze de busioc
Mod de preparare:
Spanacul se curata, se spala si se fierbe in apa cu sare. Cand este gata, se scurge si se toaca marunt.
Ceapa se ...Citeste »