Calorii Slăbuţe Cursuri profesionale de pictura
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Concurs Slăbuţe!Slabute TV

Unelte Slabute.ro

Comunitate Poţi face parte din cea mai sănătoasă comunitate şi beneficia de utilităţi avansate care o să te ajute să adopţi un stil de viaţă sănătos - comunitatea Slabute.ro. Albume În albumele de imagini de pe Slabute.ro, poţi vizualiza rezultatele reale obţinute de slăbuţe în lupta cu kilogramele. Jurnale Jurnale de slăbit, menţinere, alimentaţie şi stil de viaţă sănătos ale slăbuţelor, cu experienţe reale şi sfaturi utile. Tickere Ca să-ţi monitorizezi şi să-ţi evaluezi progresele, te ajută ticker-ele originale Slabute.ro.
Calculator nutriţional Beneficiază de cel mai complex calculator nutriţional cu cel mai mare număr de alimente din România. Monitorizează-ţi alimentaţia printr-o metodă clară şi eficientă. Calorii consumate Informează-te asupra numărului de calorii consumate în activităţile fizice pe care le practici. Foloseşte calculatorul de calcul consum calorii pentru a estima şi ajusta efortul necesar. Meniuri alimentaţie Cu ajutorul meniurilor de pe Slabute.ro poţi crea şi monitoriza meniuri proprii sau poţi studia meniuri de alimentaţie sănătoasă ale unor persoane reale cu rezultate reale. Grafice evoluţie Pe Slabute.ro este uşor să obţii rezultate şi să-ţi monitorizezi progresul. Beneficiază de noile grafice personale de evoluţie lansate pe Slabute.ro.
E-uri Este important să te informezi despre aditivii alimentari utilizaţi în alimentele pe care le consumi. Slabute.ro îţi oferă o bază de date cu informaţii detaliate despre E-urile din industria alimentară. Indice Glicemic Beneficiază pe Slabute.ro de cea mai mare şi cea mai completă bază de date cu Indicele Glicemic şi Încărcătura Glicemică a alimentelor. Concursuri Distrează-te alături de slăbuţele din comunitate şi participă la concursurile organizate pe Slabute.ro. Fan club Slăbuţa şi celelalte slăbuţe pot fi mai aproape de tine. Am creat mai multe tapete pentru ecran şi insigne de suport speciale, cu un design original Slabute.ro.
Widget-uri Doar în câteva minute, site-ul tău poate avea funcţionalităţi avansate cum sunt cele de pe Slabute.ro. Poţi prezenta mai multe calculatoare vizitatorilor site-ului tău si oferi informaţii utile. Felicitări Creativitatea nu trebuie să-ţi impună limite atunci când vrei să trimiţi o felicitare virtuală. Trimite o felicitare specială de pe Slabute.ro, creată pentru astfel de evenimente. Necesar calorii Calculator care estimează necesarul zilnic de calorii în funcţie de nivelul tău de activitate fizică, pentru a slăbi sau a te menţine la greutatea actuală. Calculator IMC Calculator pentru informaţii despre Indicele tău de Masă Corporală (IMC). Te ajută să iei decizii privind greutatea ta actuală şi impactul ei asupra sănătăţii tale.
Greutatea ideală Calculator pentru estimarea greutăţii tale ideale. De asemenea, te ajută în procesul de evaluare a greutaţii curente şi deciziile pe care trebuie să le adopţi. Greutatea ideală copii Calculator pentru estimarea greutăţii ideale la copii şi adolescenţi, care te ajută în procesul de evaluare a greutaţii curente şi deciziile care trebuie să le adopţi. Metabolism bazal Calculator pentru estimarea metabolismului tău bazal. Te ajută să-ţi planifici alimentaţia şi efortul fizic, necesare pentru obţinerea greutăţii dorite. Grăsimea corporală Calculator pentru estimarea procentului de grăsime corporală. Este util atât în slăbit, cât şi în sportul de performanţă. Te ajută să identifici la timp problemele legate de excesul de grâsime corporală.
Suprafaţa corpului Calculator pentru estimarea suprafaţei corpului. Suprafaţa corpului este utilă în scopuri medicale. Raport talie/şolduri Calculator pentru calculul raportului dintre talie şi şolduri. Acest raport este un indicator al sănătăţii şi al fertilităţii, dacă se află în limitele normale. Pulsul ideal Calculator ce estimează pulsul ideal necesar pentru efectuarea exerciţiilor la randament maxim. Necesar calciu Calculator pentru calculul necesarului zilnic de calciu.
Necesar fibre Calculator pentru calculul necesarului zilnic de fibre. Este esenţial pentru a preveni problemele legate de digestie şi tranzit intestinal. Calculator nutrienţi Calculator pentru calculul necesarului zilnic de nutrienţi: proteine, grăsimi, carbohidraţi şi sodiu. Greutate sarcină Calculator pentru estimarea greutăţii într-o anumită perioadă a sarcinii. Calculator sarcină Calculator pentru estimarea datei de concepţie, datei de naştere a copilului şi săptămânii de sarcină.
Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele articole
Ultimele comentarii
Ultimele subiecte în forum
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: