SUPA DE LEGUME
Ingrediente:
4 căţei de usturoi
6 cepe
1-2 roşii
3 litri de apă
2 ardei graşi
5 morcovi
o ţelină
o legătură de pătrunjel
condimente: sare, curry, piper
Mod de preparare: Se toacă mărunt morcovii şi ţelina şi se pun la fiert, se toacă apoi ardeii şi roşiile, la sfârşit se adaugă ceapa şi usturoiul tăiate mărunt. Legumele se ţin la foc mic ...Citeste »
Ciupercile se caracterizeaza prin prezenta proteinelor (care induc senzatia de satietate), bogatia in complexul vitaminelor B (riboflavina [vit. B2], niacina [vit. B3] si acid pantothenic [Vit. B5]) si minerale (seleniu, potasiu si cupru). Fibrele ciupercilor taie pofta de mancare si faciliteaza tranzitul intestinal.
Ciupercile au putine calorii si au in compozitie substante antibacteriale care ajuta organismul.
Sunt de ...Citeste »