12 Iunie, 2012Aperitive, Promo
Ingrediente pentru 13-15 bucati:
200 gr quinoa nepreparat
2-3 oua
1 ceapa
100 gr parmezan
4 catei de usturoi
ceapa verde
100 gr fulgi de ovaz macinati
1/2 lingurita sare, piper dupa gust
Mod de preparare:
Quinoa se prepara conform indicatiilor de pe punga sau se respecta proportia de 1:1.5 (apa), se pune pe foc si se fierbe la foc mic ~12-15 minute. Se sareaza ...Citeste »
Ingrediente:
500 gr file de curcan (sau pui)
150 gr mozzarella
50 gr rosii uscate
5 oua
1 lingurita de ierburi aromatice (busuioc, oregano, cimbru)
2 catei de usturoi
2 linguri lapte
1/2 lingurita piper roz macinat
oregano proaspat
Mod de preparare:
File-ul de curcan se toaca pana cand se obtine o compozitie foarte fina.
Se adauga laptele, ouale, sarea, piperul si ierburile, se piseaza usturoiul si ...Citeste »
25 Septembrie, 2011Aperitive, Promo
Ingrediente
100ml ulei de masline
250g sparanghel (200g sparanghel alb, 50g sparanghel verde-varfurile)
200g faina neagra
2 1/2 lingurite praf de copt (1 plic)
1 lingurita sare
1 lingurita frunze de cimbru proaspat
3 oua
100ml lapte
120g masline negre curatate de samburi
100g rosii uscate
100g branza Horezu razuita
Mod de preparare
Faina, sarea, cimbrul si praful de copt se amesteca.
Se adauga ouale, uleiul de masline, laptele.
Sparanghelul ...Citeste »
14 Septembrie, 2011Aperitive, Promo
Ingrediente pentru 8 portii:
ciuperci champignon crude, 505 g
carne de pui, broiler sau fryer (pui intre 7 – 13 saptamani), piept, carne macra, crud, 300 g
frisca lichida 10% grasime, 60 ml
coaja de portocala, proaspata, razuita, 70 g (1 lingura)
mustar galben, preparat, 2.5 g (1/2 lingurita)
ou de gaina, integral, 2 bucati
sare de/pentru masa, 1 g
Mod de preparare:
Fileul ...Citeste »
Ingrediente:
file de porc/pulpa de porc – 1.015 gr
ciuperci champignon – 8-10 bucati
ardei dulce uscat – 2 linguri
usturoi – 5 catei
paprika
sare, piper negru – dupa gust
Mod de preparare:
Carnea de porc se taie cubulete, care se sareaza si pipereaza dupa gust.
Se da putin prin blender (trebuie sa fie putin sfaramata).
Se amesteca cu usturoiul pisat, ardeiul uscat si ...Citeste »