Ingrediente pentru 4 portii:
4 anghinare
300g somon fiert
200g branza 0%
marar
piper
sos “mousseline” cu lamaie
Mod de preparare:
Inabusiti anghinarele, indepartati foile si pastrati miezurile.
Frecati cu mixerul jumatate de somon, impreuna cu branza si cu partea carnoasa a foilor de anghinare.
Amestecati aceasta pasta cu restul somonului maruntit cu verdeata si 4 linguri de sos “mousseline”.
Umpleti miezurile cu preparatul.
Se poate servi ...Citeste »
Ingrediente pentru 1 portie:
1 ou
200g branza de vaci 0% grasimi
1 lingura de ulei masline
suc de la 1/2 lamaie
piper
Mod de preparare:
Se amesteca galbenusul cu branza.
Se adauga uleiul si sucul de lamaie.
Piperati.
Albusul se bate spuma si se adauga cu delicatete la sos.
Se serveste la peste rece sau cald.
Informatii nutritionale per portie: 260 kcal
Reteta recomandata de slabuta: Kathy ...Citeste »
Salata de vara cu rosii si tofu
Ingrediente:
1/2 salata verde
1 rosie mare
100g branza tofu cu marar sau simpla
marar
cimbru
suc de la 1/2 lamaie
1 lingura ulei de masline
sare
Mod de preparare:
Salata se taie fasii subtiri, rosia si branza se taie cubulete.
Se presara mararul si cimbrul tocat.
Se face un sos din zeama de lamaie, sare si ulei si se pune ...Citeste »
Dovlecei cu branza
Ingrediente pentru 2 portii:
300 g de dovlecei
telina rasa
sare
piper
4 linguri de branza rasa
o ceapa mare
Mod de preparare:
Se indeparteaza extremitatile dovlecelului, se spala si se taie in felii subtiri.
Ceapa se taie in 2, apoi in rondele intregi de marimea celor de dovlecel.
Peste rondelele de dovlecel se presara branza, sare, ...Citeste »
Pangasius cu sos de rosii, smantana si castraveciori
Ingrediente:
2 bucati file de peste pangasius
1 ceapa mica
2 catei usturoi
2-3 rosii
2 linguri ulei masline
200 ml smantana
6-8 castravecior murati cornisoni
2 linguri mustar
sare
piper
Mod de preparare:
Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se pun la calit in ulei.
Cand ceapa devine translucida, ...Citeste »