Ingrediente pentru 10 portii:
ton in suc propriu – 1 conserva (200 gr)
oua fierte – 3 bucati
ceapa – 1 bucata
mar – 1 bucata
cascaval (cheag tare) – 100 gr
rodie – 1/2 bucata
sare, piper negru – dupa gust
maioneza light – 75 gr
iaurt natur (smantana) – 50 gr
Mod de preparare:
Se amesteca maioneza cu iaurt.
Ceapa se taie marunt, se pune ...Citeste »
Ingrediente pentru 12 portii:
ton in ulei sau suc propriu – 1 conserva (200 gr)
morcovi fierti – 2 bucati
cartofi medii fierti – 2 bucati
castravete proaspat – 1 bucata
oua fierte – 2 bucati
maioneza slaba
ceapa verde, rosii cherry si fasii de ridiche alba – pentru ornat
Mod de preparare:
Morcovii, cartofii date pe razatoare, ouale si castravetele taiate cubulete mici.
Pe ...Citeste »