Calorii Slăbuţe Cursuri profesionale de pictura
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Concurs Slăbuţe!Slabute TV

Despre mancaruri dietetice

Somon cu anghinare

Mancaruri cu peste Comentarii
Somon cu anghinare

Ingrediente pentru 4 portii:

4 anghinare
300g somon fiert
200g branza 0%
marar
piper
sos “mousseline” cu lamaie

Mod de preparare:
Inabusiti anghinarele, indepartati foile si pastrati miezurile.
Frecati cu mixerul jumatate de somon, impreuna cu branza si cu partea carnoasa a foilor de anghinare.
Amestecati aceasta pasta cu restul somonului maruntit cu verdeata si 4 linguri de sos “mousseline”.
Umpleti miezurile cu preparatul.
Se poate servi ...Citeste »

Sos “mousseline” cu lamaie

Sosuri Comentarii

Ingrediente pentru 1 portie:

1 ou
200g branza de vaci 0% grasimi
1 lingura de ulei masline
suc de la 1/2 lamaie
piper

Mod de preparare:
Se amesteca galbenusul cu branza.
Se adauga uleiul si sucul de lamaie.
Piperati.
Albusul se bate spuma si se adauga cu delicatete la sos.
Se serveste la peste rece sau cald.
Informatii nutritionale per portie: 260 kcal
Reteta recomandata de slabuta: Kathy ...Citeste »

Salata cu rosii si tofu

Salate Comentarii
Salata cu rosii si tofu

Salata de vara cu rosii si tofu
Ingrediente:

1/2 salata verde
1 rosie mare
100g branza tofu cu marar sau simpla
marar
cimbru
suc de la 1/2 lamaie
1 lingura ulei de masline
sare

Mod de preparare:

Salata se taie fasii subtiri, rosia si branza se taie cubulete.
Se presara mararul si cimbrul tocat.
Se face un sos din zeama de lamaie, sare si ulei si se pune ...Citeste »

Dovlecei cu branza

Aperitive, Mancaruri cu legume 2 Comentarii
Dovlecei cu branza

Dovlecei cu branza
Ingrediente pentru 2 portii:

300 g de dovlecei
telina rasa
sare
piper
4 linguri de branza rasa
o ceapa mare

Mod de preparare:

Se indeparteaza extremitatile dovlecelului, se spala si se taie in felii subtiri.
Ceapa se taie in 2, apoi in rondele intregi de marimea celor de dovlecel.
Peste rondelele de dovlecel se presara branza, sare, ...Citeste »

Pangasius cu sos de rosii, smantana si castraveciori

Mancaruri cu peste Comentarii
Pangasius cu sos de rosii, smantana si castraveciori

Pangasius cu sos de rosii, smantana si castraveciori
Ingrediente:

2 bucati file de peste pangasius
1 ceapa mica
2 catei usturoi
2-3 rosii
2 linguri ulei masline
200 ml smantana
6-8 castravecior murati cornisoni
2 linguri mustar
sare
piper

Mod de preparare:

Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se pun la calit in ulei.
Cand ceapa devine translucida, ...Citeste »

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele articole
Ultimele comentarii
  • De ce vrei sa slabesti?
    Baffitza: Buna! am 23 de ani si un baietel de1,6ani...Inka din timpul sarcinii ...
  • Ceai verde
    ana aioanei: E foarte bun ceaiul verde,si eu il beau neindulcit.dar pe langa ceai ...
  • Uleiul de migdale dulci
    ana aioanei: Minunat!!!Ma bucur foarte mult de aceste informatii,eu chiar am probleme cu parul.Ami ...
  • Nutritie - Oua
    ana aioanei: foarte bun articolul si util.am mai invatat ceva.pana acuma am evitat ouale,consumam ...
  • Eşti predispusă la Obezitate?
    oana: am 13 ani 1,54 inaltime si 62kg..dar nu stiu cum sa le ...
Ultimele subiecte în forum
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: