13 Aprilie, 2012Promo, Social
Revolutioneaza stilul de viata sanatos alaturi de cei dragi!
De Sfintele Sarbatori de Pasti invita pe cei dragi sa semneze Prima Petitie Nationala pentru Dreptul la Viata Sanatoasa. Beneficiati impreuna de aceasta sansa si cereti intr-un mod democratic dreptul la o viata sanatoasa. Tu ai semnat, ajuta-i si pe cei dragi sa semneze.
Daca ...Citeste »
Ardei umpluti cu pate
Ingrediente pentru 6 portii:
ficat de vita – 350 gr
carne tocata de vita – 150 gr
ardei gras – 3 bucati
ceapa, marime mare – 1 bucata
usturoi pisat – 2 catei
spanac – 100 gr
ulei de masline – 1 lingura
nucsoara, praf – 1 varf de cutit
patrunjel si marar tocat – 1 lingura
salvie, frunze – 2 bucati
sare ...Citeste »
Pate de Pasti
Ingrediente pentru 10 portii:
file de porc – 250 gr
ficat de porc – 350 gr
pulpa de pui, dezosata, fara piele, fiarta – 350 gr
ceapa, marime mica – 1 bucata
usturoi – 3 catei
ardei gras verde, marime mare – 1 bucata
unt – 1/2 lingura
frisca pentru gatit 30% – 100 ml
oua – 2 bucati
sherry – 100 ml
felii ...Citeste »
Felul I
Supa de verdeturi, de Pasti (~198 kcal/portie)
Ingrediente pentru 6 portii:
apa – 1500 ml
oua de prepelita, fierte tare – 6 bucati
frunze de coriandru – 4 legaturi
patrunjel proaspat – 2 legaturi
cascaval, cheag tare – 200 gr
faina de migdale – 1/2 pahar
sare – dupa gust
ardei gras rosu – dupa gust
Mod de preparare:
Verdeata (patrunjel, coriandru) se spala si ...Citeste »
Felul I
Supa de peste finlandeza
Ingrediente pentru 8 portii:
somon (de preferat cotlet, coada, dar nu file!) – 400 gr
cartofi, marime medie – 2 bucati
ceapa – 1 bucata
unt – 50 gr
frisca pentru gatit – 1 pahar
marar – 1/4 pahar
arpagic – 1/4 pahar
frunze de dafin
piper, boabe
cuisoare
sare
Mod de preparare:
Din somon, frunze de dafin, piper si cuisoare se prepara un ...Citeste »